OVO ĆE OBRADOVATI GROBARE! FANTASTIČNE vesti za Partizan pred gostovanje Barseloni!

Autor:

Sport

10.03.2024

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Španije dolaze pozitivni signali.

OVO ĆE OBRADOVATI GROBARE! FANTASTIČNE vesti za Partizan pred gostovanje Barseloni!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Jan Veseli

Košarkaši Baskonije ostvarili su značajnu pobedu nad Barselonom rezultatom 103:96 u derbiju 24. kola ACB lige. Ova pobeda dolazi neposredno pred dolazak beogradskog Partizana u okviru Evrolige, pružajući dodatni podstrek ekipi pred teško gostovanje.

U ovom meču posebno se istakao Markus Hauard, američki košarkaš, koji je postigao impresivnih 37 poena, uz šut za tri od 8/21. Pored toga, beleži i dva skoka i dve asistencije, što ga svrstava među ključne igrače ovog meča. Pored njega, Kostelo je doprineo sa 23 poena, dok se Vanja Marinković zaustavio na devet poena.

Republika

Foto: Starsport

Markus Hauard

Uz Hauarda, kod Baskonije se istakao Kostelo sa 23 poena i Vanja Marinković sa devet koševa. Sa druge strane, kod Barselone, Parker je postigao 19 poena, dok je Ernangomez doprineo sa 16 poena. Zanimljivo je naglasiti da je Kalinić imao pet poena, šest skokova i dve asistencije, što ga svrstava među igrače sa značajnim doprinosom uprkos rezultatu meča.


Trenutno, Partizan zauzima 11. mesto na evroligaškoj tabeli i vodiće veliku borbu za mesto među deset najboljih. Eventualna pobeda u narednom meču protiv Barselone bi im znatno olakšala put ka ostvarenju ovog cilja.

Duel Barselone i Partizana igra se u Španiji u četvrtak od 20.30, a vesti o pobedi Baskonije mogu dodatno da motivišu ekipu Partizana pred ovaj izazov. Uz dobru pripremu i motivaciju, Partizan ima priliku da se suprotstavi Barseloni i ostvari značajan rezultat na evroligaškoj sceni.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading