RASKRINKAN ĐILASOV FANTOM! Poslanica besramno sedi u klupi Skupštine i napada Anu Brnabić i Vučića, a vara narod: Kako opština Palilula u Vranju? (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.03.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanov otkrio istinu i poslanici Nataliji Stojmenović

RASKRINKAN ĐILASOV FANTOM! Poslanica besramno sedi u klupi Skupštine i napada Anu Brnabić i Vučića, a vara narod: Kako opština Palilula u Vranju? (VIDEO)

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ,n1,RTS/printscreen

 

 

Milenko Jovanov, poslanik iz redova Srpske napredne stranke (SNS) istakao je danas na konstitutivnoj sednici Skupštine Srbije da se na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" nalazi "fantomski" birač i poslanik.

On je istakao da se radi o poslanici Nataliji Stojmenović, koja je bila na listi ''Srbija protiv nasilja'' u Vranju, a zatim je prijavljena na adresu u Beogradu, opština Palilula.

- Mi smo ponovo imali prilike da slušamo priče o fantomima, ja u tu priču nisam verovao, ali dokazi me demantuju, ja nisam u pravu. Prema tome, poštovani poslanici, ako želite da vidite ''fantoma'', to je koleginica koja je govorila u ime ove grupacije. Ovo je tekst, 11. feburar 2022. ''Ko je Natalija Stojmenović, kandidat za poslanika iz Vranja?''. ovo je lista Srbija protiv nasilja, ova godina broj 31, Natalija Stojmenović politikološkinja, Beograd, Palilula. Eto vam i fantomi dame i gospodo, tako da su očigledno i u tim optužbama kretali od sebe, pa računaju to što rade oni rade svi - rekao je Jovanov.

Inače, poslanik iz redova Srpske napredne stranke (SNS) Milenkov Jovanov je još ranije istakao da na listi ''Srbija protiv nasilja'' koju predvodi Dragan Đilas, nalazi ''fantomski'' birač, ujedno i poslanik.

Sada je otkrio da se radi o poslanici Nataliji Stojmenović.

Inače, poslanik Dejan Bulatović rekao je u Skupštini Srbije da ima poruke Borka Stefanovića, koji mu je, kako kaže, rekao da je "Marinika Tepić najveći lažov i probisvet.".

- Šta se vi bunite, šta je vaš problem? Problem je što je dobro poznajem. Ta osoba u vašoj stranci, kada sam ja bio potpredsednik, tada ste me svi podržavali, rekli ste mi da sam u pravu, na čelu sa Borkom Stefanovićem koji mi je rekao da sam sve u pravu kada je Maribnika Tepić u pitnaju. Da je najveći lažov, hohštapler, i ti tamo što dobacuješ kao kukavica, iz Zrenjanina, i ti si to rekla! Svi ste rekli da sam u pravu. A vidite ovo licemerje, Borko se grli sa Marinikom Tepić - kazao je u Skupštini Dejan Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (24)

Loading
Ivan

20.03.2024 14:08

Sta se drugo moze ocekivati od ovih iz opozicije osim da kradu i varaju!

Miloš

20.03.2024 14:08

Ahahah pa oni su živi piš, pljuju nešto što su oni izmislili i obilato koriste

Ljilja

20.03.2024 14:10

Ovu Đilasovu bagru ubiše isključivo njihove greške!!! Ali to je dokaz koliko su ograničeni!

Tijana

20.03.2024 14:20

Opozicija sve sto optuzuje sadasnju vlast, sve to rade oni. Jer svako polazi provo od sebe.