RAZVELA SE SOFIJA RAJOVIĆ! Otkrila što je pukao brak, mnogi ostali zatečeni zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

20.03.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je i ovako stalno krila partnera.

RAZVELA SE SOFIJA RAJOVIĆ! Otkrila što je pukao brak, mnogi ostali zatečeni zbog ovih reči!

Foto: Goran Kostić

Glumica Sofija Rajović rešila je da okonča svoj brak, s partnerom koga je gotovo uvek izbegavala da pokaže u javnosti. Oni su rešili da svako krene svojim putem posle dve godine braka, pa je razvod zbog nesuglasica koje su se javljale bio logičan korak. 

Ja generalno takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću... Bilo je lepo dok je trajalo. Razvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kežem na tu temu - rekla je ona za Pink.rs.

Foto: printscreen rtv pink

Sofija Rajović

 

Podsetimo, Rajovićeva je rekla da njen suprug ne želi da bude izložen javnosti.

- Moj suprug i ja želimo da on ne bude izložen javnosti jer se ne bavi javnim poslom. Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo - objasnila je ona.

Inače, mnoge je potresla Sofijina priča o bolesti i tome kako je za sve slučajno saznala, pa je o svemu pričala u detalje. 

Držala sam neke dijete, bile su deprimirajuće jer bih se hranila vrlo rigorozno, a gubitak težine bio je minimalan. Jednom sam smršala samo 400 grama. E to dovodi osobu u ludilo. Vi se mesecima odričete nečega, merite se, i kad stanete na vagu vidite gubitak od ne znam koliko grama… Pa onda promenite dijetu i opet se dešava ista stvar, a onda odete na jedan ručak i sva ta kilaža se vrati. Osećam preveliku potrebu za slatkim, to je školski primer insulinske rezistencije i onda mi je bilo čudno što niko nije posumnjao na to jer sam svaki put striktno rekla da imam nenormalnu potrebu za slatkim, da čak i posle određene količine slatkiša, iako prestanem da jedem u tom trenutku, opet bih jela -  rekla je glumica jednom prilikom u emisiji “RTS ordinacija, pa je dodala:

- Kako je vreme prolazilo, shvatila sam da moje stanje uopšte nije šala i da vodi direktno u dijabetes tipa 2, koji se dobija od svakodnevne nervoze, stresa, neredovne ishrane. Takvo oboljenje ne razvija se preko noći, to je nešto na “čemu se radi godinama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading