ŠOKANTAN SNIMAK: Kamion na ivici sudara sa automobilom na putu Stopanja-Trstenik! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.03.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se može videti na snimku, vozač kamiona je bio u opasnoj situaciji, ali zahvaljujući prisebnosti vozača automobila, tragedija je izbegnuta.

ŠOKANTAN SNIMAK: Kamion na ivici sudara sa automobilom na putu Stopanja-Trstenik! (VIDEO)

Foto: instagram.com/192.rs

Na putu Stopanja-Trstenik, nedaleko od grada, dogodio se zastrašujući incident koji je zabeležen na video snimku. Kamion je tokom zaobilaženja drugog teretnjaka upao u "makazice", gotovo izazivajući sudar sa putničkim automobilom. Samo zahvaljujući brzoj reakciji vozača automobila, tragedija je izbegnuta.

Prisebnost vozača spasila živote

Na snimku se vidi kako je kamion bio na ivici sudara sa putničkim automobilom. Vozač automobila je uspeo da skrene van puta i tako izbegne nezgodu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ova situacija izazvala je bes korisnika društvenih mreža, koji su osudili postupak vozača teretnjaka, izražavajući želju da mu se trajno oduzme vozačka dozvola.

Reakcije korisnika društvenih mreža

U komentarima na društvenim mrežama, većina korisnika osuđuje postupak vozača teretnjaka. Najčešći komentar je "Trajno oduzeti dozvolu", što pokazuje koliko je javnost ogorčena ovakvim rizičnim ponašanjem u saobraćaju.

Ovaj incident jasno pokazuje koliko je važno poštovati saobraćajne propise i voditi računa o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Nadamo se da će ovaj snimak poslužiti kao podsetnik svim vozačima da voze odgovorno i pažljivo, kako bi svi bili sigurni na putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading