"PEVAJ ODOZGO!" Prijatelji se opraštaju od muzičara Slavka koji je poginuo kod Temerina - izgubio život kada se vraćao sa posla?!

Autor:

Hronika

16.03.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta bio je jeziv prizor.

"PEVAJ ODOZGO!" Prijatelji se opraštaju od muzičara Slavka koji je poginuo kod Temerina - izgubio život kada se vraćao sa posla?!

Foto: DRUSTVENE MREŽE, PRINTSCREEN INSTAGRAM 192.RS

Juče su na lokalnom putu Temerin-Gospođinci poginuli građevinski radnik (37) i muzičar Slavko M. (27) dok su se vraćali sa posla iz Temerina. Nesreća se desila oko 17 sati, verovatno zbog vožnje neprilagođene brzine.

- "Reno" se kretao iz pravca Temerina ka selu Gospođinci. U kolima se bili dva prijatelja koja su se navodno, vraćala sa posla. Sumnja se da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine, ali i lošeg puta. Vozač nije uspeo da ostane na putu, već je proklizao i izleteo sa kolovoza - kaže meštanka za Kurir i dodaje:

- Došla sam kad su već bili sleteli sa puta. Nažalost, oni su toliko brzo išli da su prilikom tumbanja izleteli iz auta i svako je nađen na drugom kraju njive, bili su na nekoj razdaljini od desetak metara. Kola su bila na sredini, scena je bila jeziva...

Ona je juče bila na licu mesta i govorila je o jezivim prizorima koje je tamo zatekla.

- Kada smo naišli na tom delu puta, odmah smo videli da se nešto dešava. Kola su se dimila, zaustavili smo se. Potrčali smo ka putnicima, hteli smo da pomognemo. Usput smo ih našli, bili su u blatu, u njivi... Nisu davali znakove života, ali smo zvali Hitnu pomoć i policiju - navodi očevidac stravične nesreće kod Temerina i dodaje:

- Lekari su pokušali da im pomogu, ali nažalost nisu uspeli. Scena je bila jeziva, glave su im bile u blatu i nekako sve je bilo zastrašujuće. Put je toj deonici jako loš i mora opreznije i sporije da se vozi, ali oni očigledno to nisu uradili jer su meštani i poznaju put. Takođe, priča se da su išli sa posla kući, navodno, Slavko M. je radio sa ovim momkom koji radi kao građevinski radnik.

Istraga će pokazat šta je uzrok nesreće, a tela dvojice muškaraca poslata su na obdukciju.

Potresne objave prijatelja

Slavkovi prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od njega.

- Kakvu tugu i bol ostavljaš, nikad te neću zaboraviti. Bio si drug od samog početka i do samog kraja, počivaj u miru brate moj! - napisao je Slavkov prijatelj koji je potom objavio snimak kako uživa dok peva.

Ispod ovog snimka samo su se nizali potresni komentari gde izjavljuju saučešće porodici. "Počivaj u miru, dragi naš, ti si neko ko je obasjao ovaj život! Pevaj odozgo!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading