REPUBLIKA SAZNAJE! SPEKTAKL U NAJAVI! Delije sa Rusima spremaju dosad NEVIĐENU KOREOGRAFIJU, a RAZLOG je Kosovo i ISTORIJSKI datum za Srbiju!

Autor:

Sport

22.03.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između srpskog i ruskog šampiona igra se u subotu (19.00) na stadionu "Rajko Mitić".

REPUBLIKA SAZNAJE! SPEKTAKL U NAJAVI! Delije sa Rusima spremaju dosad NEVIĐENU KOREOGRAFIJU, a RAZLOG je Kosovo i ISTORIJSKI datum za Srbiju!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na reprezentativnu pauzu otišli kao lideri Superlige Srbije, sa četiri boda više od večitog rivala Partizana. Uspeli su izabranici Vladana Milojevića da materijalizuju "poklon" od večitog rivala, koji je takođe u prethodnom kolu "iščupao" bod u Lučanima (1:1), pa sada imaju odličnu prednost pred nastavak trke.

U međuvremenu, navijači srpskog šampiona spremaju se za spektakl, koji će biti održan u subotu na našem najvećem fudbalskom objektu. Utakmica protiv Zenita, prvaka ruske Premijer lige, zakazana je od 19 časova, a kapije stadiona "Rajko Mitić" biće širom otvorene.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai igrao je u meču sa Zenitom pre dve godine

Budući da crveno-bele i giganta iz Sankt Peterburga vezuje isti sponzor i neraskidivo prijateljstvo, očekuje se da tribine budu značajno ispunjene, kao i zajedničko navijanje delija sa najvatrenijim pristalicama Zenita.

Kako Republika.rs saznaje, meč na Marakani imaće do sada neviđenu koreografiju, u kojoj će pristalice oba kluba dati podršku ljudima sa Kosmeta, ali, budući da je utakmica dan pre obeležavanja važnog događaja, i podsetiti na 24. mart, odnosno, početak zločinačke agresije NATO alijanse nad Srbijom 1999. godine, kada je stradalo bezbroj nedužnih ljudi, kao i 126-oro dece poput Milice Rakić, Bojane Tošović, Marka Simića, Dajane i Stefana Pavlovića, Dragane Dimić...

Treba reći da je Crvena zvezda bila među prvim evropskim klubovima koja je, u julu pre dve godine, gostovala u Rusiji, na turniru Zenita (uz Fenerbahče i Nefči) tokom sankcija ovoj državi, dok je pre 11 godina ruski gigant gostovao takođe na stadionu "Rajko Mitić", kada je najveće zvanice predvodio i prvi čovek ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading