HITNO OGLAŠAVANJE SA MARAKANE! Operisan fudbaler Crvene zvezde!

Autor:

Sport

21.03.2024

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Vladimir Lučić morao je "pod nož", zbog čega je sezona za njega završena.

HITNO OGLAŠAVANJE SA MARAKANE! Operisan fudbaler Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Vladimir Lučić, doživeo je nezgodu na terenu koja će ga udaljiti od aktivnog igranja zbog povrede kolena.

Nakon detaljnih pregleda, odlučeno je da će biti podvrgnut operaciji prednjih ukrštenih ligamenata u Rimu, na poznatoj klinici.

Lučić se povredio na utakmici protiv TSC, a nakon detaljnih pregleda utvrđeno je da su stradali ligamenti. To je veliki udarac kako za crveno-bele, tako i za mladog igrača, koji je ovog proleća bio planiran za veću ulogu.

Tim povodom oglasili su se iz Crvene zvezde, saopštenjem na društvenim mrežama:

 

 

- Fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić je uspešno operisan nakon povrede kolena koju je zadobio na meču sa ekipom TSC. Lučke, želimo ti brz oporavak i radujemo se tvom povratku na teren - napisali su iz Zvezde.

Njega sada čeka period oporavka od minimum šest meseci, a potom i lagani povratak na teren.

Izabranici Vladana Milojevića su na reprezentativnu pauzu otišli sa prvog mesta Superlige Srbije, jer imaju četiri boda više (65) od večitog rivala Partizana (61).

Inače, Lučić je drugi fudbaler Zvezde koji je ovog proleća morao "pod nož". Podsetimo, prethodno je Miloš Degenek operisao stopalo, zbog povrede zadobijene tokom priprema na Kipru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading