ZVEZDA DOBIJA POJAČANJE IZ NIGERIJE PRED ZENIT! Milojević TRLJA ruke!

Autor:

Sport

20.03.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedostatku štopera izronilo je rešenje.

ZVEZDA DOBIJA POJAČANJE IZ NIGERIJE PRED ZENIT! Milojević TRLJA ruke!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su se vratili redovnim obavezama i trenažnom procesu posle tri dana pauze. Nedostaje veliki broj igrača Vladanu Milojeviću, usled obaveza u nacionalnim selekcijama.

Najuočljiviji manjak je svakako na mestu štopera. Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Nemanja Milunović su povređeni, dok Naser Điga ima obaveze u selekciji Burkine Faso. Takođe, odsutan je i mladi Veljko Milosavljević, trenutno član kadetske reprezentacije Srbije.

Tokom reprezentativne pauze, Vladan Milojević će na treningu imati samo Uroša Spajića kao centralnog defanzivca. Iz tog razloga, predstojeća utakmice sa Zenitom (subota, 19 časova) predstavljaće poseban izazov. Zbog toga je Milojević morao da reaguje prekomandovanjem igrača iz Grafičara.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Injaku Ogbu

Na današnjem treningu prisutan je bio i 19-godišnji štoper iz Nigerije, Injeka Ogbu. On je centralni defanzivac koji je imao solidnu minutažu u timu Marka Neđića u prethodnom periodu. Ogbu je imao dobru igru i u jesenjem meču Kupa Srbije protiv Partizana, gde je bio jedan od najboljih u redovima tima sa Senjaka i kumovao izjednačujućem pogotku Dušana Jovanovića.

U dosadašnjem delu sezone, Ogbu je odigrao 17 utakmica za Grafičar, a videćemo hoće li Milojević odlučiti da mu ukaže priliku da debituje za seniorski crveno-beli tim.

Pre Grafičara, Ogbu je igrao za omladince Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading