MILOJEVIĆ BLISTA ZBOG UBEDLJIVE POBEDE! Evo šta kaže o "PETARDI" i zašto Šerif RADI prljav posao!

Autor:

Sport

17.03.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli deklasirali Kragujevčane na Marakani.

MILOJEVIĆ BLISTA ZBOG UBEDLJIVE POBEDE! Evo šta kaže o "PETARDI" i zašto Šerif RADI prljav posao!

Foto: Starsport

 

Crvena zvezda je ubedljivom pobedom nad Radničkim 1923 (5:0) pobegla večitom rivalu Partizanu na četiri boda prednosti.

Oduševljenje nije krio ni trener srpskog prvaka Vladan Milojević, koji je zadovoljno ocenio utakmicu:

- Završili smo ovaj ciklus sa pobedom i tako se divnim navijačima odužili za sve što nam pružaju na svim terenima i ne sumnjam da će nastaviti sa tim - rekao je Milojević posle meča sa Kragujevčanima u 26. kolu Superlige Srbije.

Derbi nije opravdao taj epitet, jer je domaćin brzo stekao visoku rezultatsku prednost.

- Ubedljiva pobeda jeste bitna, ali bih istakao da smo krenuli jako, postigli dva gola u prvom poluvremenu. Posle isključenja u redovima Radničkog su stvari na terenu bile dosta drugačije. Imali smo nadahnutog protivnika preko puta, koji se nije predavao, niti igrao zatvoreno, izašli su visoko, ali smo dobro pripremili utakmicu - kaže trofejni stručnjak za zvanični sajt kluba.

Foto: Starsport

 

Šampion Srbije se nalazi na prvom mestu na tabeli Superlige sa 65 bodova.

- Došli smo do onoga što smo želeli, završili smo ovaj ciklus sa pobedom i tako se divnim navijačima odužili za sve što nam pružaju na svim terenima i ne sumnjam da će nastaviti sa tim. Mi ćemo malo predahnuti, idemo na zasluženi odmor, koji nam itekako treba, jer nas očekuje još mnogo utakmica i bodova, a sve ekipe su kvalitetne, imaju svoj cilj i bore se za njega. Očekuje nas zanimljiv nastavak - dodao je Milojević.

Crveno-beli će u subotu, 23. marta na stadionu "Rajko Mitić" odigrati prijateljski meč sa Zenitom.

- Ovom prilikom pozivam sve navijače da nas podrže i protiv jednog renomiranog protivnika, lidera ruskog prvenstva - Zenita. Ne znam u kom sastavu će doći naš protivnik, ali sa mnoštvom internacionalaca. Bez obzira što nećemo imati veliki broj igrača, koji brane boje svojih država, u svakom slučaju očekujemo dobru proveru za nas i pravu prijateljsku utakmicu. Ugostićemo prijatelje iz Rusije kako dolikuje, uz spektakl - zaključio je Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading