HAOS NA MARAKANI! Navijači LOMILI stolice! Intervenisala ŽANDARMERIJA!

Autor:

Sport

17.03.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na stadionu "Rajko Mitić".

HAOS NA MARAKANI! Navijači LOMILI stolice! Intervenisala ŽANDARMERIJA!

Foto: Starsport

Derbi 26. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog 1923 nije mogao da prođe bez ružnih scena koje su priredili gostujući navijači, kojih je nekoliko desetina stiglo na Marakanu.

Čim su ušli na sektor njima namenjen na stadionu u Ljutice Bogdana, navijači tima iz "srca" Šumadije, popularni "crveni đavoli" su počeli da lome stolice i bacaju ih ka domaćim pristalicama smeštenim na istočnoj tribini.

Vrlo brzo su se stu stvorili i pripadnici policije, koji su napravili barijeru između njih. Na sreću, sve nije trajalo dugo, nakon dolaska organa reda, te se fokus prebacio na teren.

Foto: Starsport

 

Crvena zvezda je ekspresno stigla do vođstva od 2:0 i u velikoj je prednosti u nastavku meča.

Vođstvo Milojevićevom timu doneo je Marko Stamenić u 10. minutu, a isto duplirao Šerif Endiaje pogotkom deset minuta kasnije, sjajnim udarcem petom.

Zvezda je u ovaj duel ušla sa dva boda više od Partizana, koji je danas kiksirao remiziravši u Lučanima protiv Mladosti (1:1), pa bi u slučaju novog trijumfa, Milojevićeva četa pobegla večitom rivalu na četiri poena i načinila ogroman korak ka odbrani šampionskog pehara.

Podsetimo, Radnički 1923 je na Marakanu stigao sa šest uzastopnih pobeda u prolećnom delu, a ukupno sedam, računajući i jesenju sezonu, zbog čega s pravom nose nadimak najprijatnijeg iznenađenja prvenstva Superlige Srbije. Eventualnim iznenađenjem mogu dodatno da odmaknu Čukaričkom u borbi za četvrtu poziciju, jer su i "brđani" u ovoj rundi samo remizirali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading