ZVEZDA EKSPRESNO SLOMILA KRAGUJEVČANE! Stamenić bacio delije u TRANS! Endiaje DUPLIRAO prednost! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna akcija srpskog šampiona krunisana sa dva brza gola.

ZVEZDA EKSPRESNO SLOMILA KRAGUJEVČANE! Stamenić bacio delije u TRANS! Endiaje DUPLIRAO prednost! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca utakmicu 26. kola Superlige Srbije.

Izabranici Vladana Milojevića nisu mogli bolje da otvore meč, pošto su posle samo 20 minuta stigli do ubedljive prednosti u duelu sa Kragujevčanima od 2:0.

Stvorio je tim sa Marakane nekoliko prilika pre toga, ali je Stojan Leković dobro intervenisao u nekim situacijama, naročito kod udarca iz daljine Srđana Mijailovića.

A, onda je usledio 10. minut, kada je centaršut uputio Gelor Kanga, na drugoj stativi odlično se snašao Marko Stamenić i preciznim udarcem poslao loptu iza nemoćnog golmana Lekovića.

Nedugo potom na centaršut Ivanića, Bukari je sjajno s nekoliko metara iz blizine šutirao glavom, ali je Stojan Leković ponovo vrhunski intervenisao.

Što njemu nije pošlo za nogom, ispravio je Šerif Endiaje novim golom u crveno-belom dresu na isteku 20. minuta. Fenomenalno je Zvezdin napadač prihvatio loptu petom u šesnaestercu i zatresao mrežu Kragujevčana po drugi put - 2:0

Zvezda je u ovaj duel ušla sa dva boda više od Partizana, koji je danas kiksirao remiziravši u Lučanima protiv Mladosti (1:1), pa bi u slučaju novog trijumfa, Milojevićeva četa pobegla večitom rivalu na četiri poena i načinila ogroman korak ka odbrani šampionskog pehara.

Podsetimo, Radnički 1923 je na Marakanu stigao sa šest uzastopnih pobeda u prolećnom delu, a ukupno sedam, računajući i jesenju sezonu, zbog čega s pravom nose nadimak najprijatnijeg iznenađenja prvenstva Superlige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

17.03.2024 18:11

Znači opet razigravamo mlade igrače Novog Zelanda a ne naše/bonus/