VELIKA ŠTETA! Zvezda OSTALA bez VEĆ VIĐENOG pojačanja! Reprezentativac Srbije PRIHVATIO basnoslovnu PONUDU!

Autor:

Sport

20.03.2024

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije odabrao unosniju opciju.

VELIKA ŠTETA! Zvezda OSTALA bez VEĆ VIĐENOG pojačanja! Reprezentativac Srbije PRIHVATIO basnoslovnu PONUDU!

Foto: Starsport

Navijači Crvene zvezde su sa nestrpljenjem očekivali povratak Nemanje Maksimovića u Srbiju i na Marakanu, nakon što je predsednik Hetafea, Anhel Tores, izneo informaciju da će Piksijev "orao" napustiti klub iz predgrađa Madrida.

Međutim, od povratka u klub gde je proveo juniorski staž nema ništa, a razlog leži u finansijskoj ponudi koju je "Zlatni orlić" sa Novog Zelanda dobio od grčkog Panatinaikosa.

Naime, "zeleni" iz Atine su spremni da ponudi Maksimoviću trogodišnji ugovor vredan čak šest miliona evra, što je bio presudan faktor u donošenju odluke.

Preliminarni dogovor između Maksimovića i Panatinaikosa već je postignut, pa je srpski reprezentativac već izrazio spremnost da pruži ruku čelnicima "zelenih".

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović

Očekuje se da će posao uskoro biti i zvanično finaliziran. Ova ponuda je bila toliko primamljiva da ni Crvena zvezda, ali ni PAOK iz Soluna, nisu bili finansijski u mogućnosti da se takmiče sa Panatinaikosom za usluge nekadašnjeg fudbalera Valensije, Astane i slovenačkih Domžala.

Treba reći da su, pored Panatinaikosa, i solunski "ratnici" pokazali interesovanje za Maksimovića, naročito imajući u vidu njegovu ulogu kao strelca pobedonosnog gola u finalu omladinskog Svetskog prvenstva 2015. godine.

Ipak, ni PAOK nije bio u mogućnosti da finansijski parira Panatinaikosu, čime je srpski fudbaler bio "primoran" da odbije potencijalni povratak u domovinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading