VEČE ZVEZDINIH TRANSPARENATA U EVROLIGI: Delije "PECKAJU" i pozivaju na Zenit!

Autor:

Sport

20.03.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli igraju protiv Panatinaikosa.

VEČE ZVEZDINIH TRANSPARENATA U EVROLIGI: Delije "PECKAJU" i pozivaju na Zenit!

Foto: Starsport

Navijači Zvezde pružaju glasnu podršku protiv Panatinaikosa
Večeras, na meču 30. kola Evrolige u "Štark Areni", navijači Crvene zvezde su pokazali svoju vernost i podršku timu na impresivan način. Tokom prvog poluvremena, istakli su dva transparenta sa posebnom simbolikom, stvarajući atmosferu punu strasti i energije. Posebno zanimljivo bilo je istaknuće transparenta koji je simbolično "pecnuo" pristalice Zelenih zajedno sa Bed Blu Bojsima i Rominim tifozima, aludirajući na ukradene zastave.

Republika

Foto: Starsport

Transparent na meču

Poziv navijačima za pun stadion u subotu

Međutim, jedan od najupečatljivijih momenata večeri bio je pojava velikog transparenta koji poziva navijače Crvene zvezde da se okupe na stadionu "Rajko Mitić" u subotu. Razlog za ovaj poziv je prijateljska utakmica sa Zenitom, za koju se očekuje da privuče veliki broj navijača. Transparent jasno poručuje: "Zvezda - Zenit. Subota, puna Marakana!!!", naglašavajući važnost trenutka situacije.
Republika

Foto: Privatna arhiva

Transparent na meču


Mobilizacija za naredni meč
Pored istaknutih transparenata, navijači su takođe delili letke koji pozivaju na "mobilizaciju" za navedeni meč, kao i za preostale utakmice koje Zvezda igra u Beogradu u okviru Evrolige protiv Virtusa i Olimpijakosa. Meč sa Zenitom zakazan je za subotu u 19.00 časova, a očekuje se da će atmosfera biti spektakularna uz podršku vernih navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading