PARTIZANOVI NAVIJAČI SU BOLJI OD ZVEZDINIH! Evroligaška ZVEZDA Moneke RAZLJUTIO delije!

Autor:

Sport

20.03.2024

02:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ga možemo gledati u Beogradu naredne sezone?

PARTIZANOVI NAVIJAČI SU BOLJI OD ZVEZDINIH! Evroligaška ZVEZDA Moneke RAZLJUTIO delije!

Foto: Starsport

Na krilima rasprodate Arene i svojih centara Bruna Kabokla i Frenka Kaminskog koji su odigrali mečeve sezone, crno-beli su do 14. pobede u sezoni došli boljom igrom tokom celog susreta od Baskonije rezultatom 87:83.

Iako je Partizan imao već dobijenu utakmicu, "kockao" se malo na kraju, međutim, tada je na scenu stupio Pi-Džej Doužer i izvanrednim pogotkom rešio pitanje pobednika.

Jedan od evroligaških igrača koji privlači najviše pažnje i kod delija i kod grobara jeste svakako Čima Moneke. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je čak izjavio i da je preko leta bilo ozbiljnih kontakta sa njim, međutim, nakon večerašnje utakmice on je izjavio nešto se crveno-belima neće svideti.

- Navijači Crvene zvezde su dobri, ali ovo je bilo drugačije... Bili su glasni u svakom momentu meča. Partizanovi navijači su najbolji! - rekao je Moneke.

Videćemo hoće li ovo možda nagnuti Monekea da razmišlja u pravcu Beograda naredng leta.

Podsetimo, Obradovićev tim je do novog trijumfa vodio Frenk Kaminski sa 20 poena, koji je bio najefikasniji u pobedničkom sastavu. Po 18 su dali Kevin Panter i Bruno Kaboklo, dok je Avramović ubacio 9 poena.

U Baskoniji, najbolji od ostalih bio je Hauard sa 26 poena, po 13 su dali Kostelo i Moneke, dvocifren je bio i reprezentativac Srbije Vanja Marinković sa 11 poena.

Partizan je ovom pobedom došao do skora od 14 trijumfa i 16 poraza, čime je ostao u trci za plej-in, dok je Baskonija pretrpela 14 neuspeh, uz 16 pobeda koliko ima na kontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading