JOKIĆ U DRUGAČIJEM IZDANJU STIGAO NA MEČ SA MINESOTOM: Navijači ne sumnjaju da će im svakako doneti pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2024

01:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi.

JOKIĆ U DRUGAČIJEM IZDANJU STIGAO NA MEČ SA MINESOTOM: Navijači ne sumnjaju da će im svakako doneti pobedu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa večeras od dva časa posle ponoći po našem vremenu gostuju Minesota Timbervulvsima.

Nakon što je Kajri Irving neverovatnim pogotkom u poslednjim sekundama duela prekinuo niz od pet pobeda tima iz Kolorada, Jokić i družina žele da se vrate na pobedničke staze protiv, ni manje ni više, nego glavnog konkurenta u vrhu Zapadne konferencije. Obe ekipe su na učinku od 47 pobeda i 21 poraza na deobi druge pozicije iza Oklahome koja ima utakmicu i poraz manje.

Sve oči su, naravno, uprte u prvu zvezdu Nagetsa Nikolu Jokića od kog se kao i uvek očekuje najviše. On je stigao na meč u elegantnom, ali nešto drugačijem izdanju nego inače u vidu pantalona, košulje i lagane jakne gore, međutim, šta god da nosi - navijači nemaju sumnje u njega.

- Šta god da nosi, siguran sam da će nam doneti pobedu - glasi jedan u nizu pozitivnih komentara na Tviteru.

Podsetimo, na prošlom meču protiv Maveriksa srpski centar upisao je dabl-dabl učinak sa 16 poena i 11 skokova, što je inače i ispod njegovog proseka, te se očekuje da večeras još više zablista.

Nema sumnje da nas očekuje jedan pravi derbi i da ni nama novinarima koji u sred noći moramo pratiti NBA ligu ovog puta to neće teško pasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading