"STIŽE MUNJA!" KO KAŽE DA JOKIĆ NEMA ATLETSKE KVALITETE? Srbin trči brzinom SVETLOSTI! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.03.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je i koliko je duhovit.

"STIŽE MUNJA!" KO KAŽE DA JOKIĆ NEMA ATLETSKE KVALITETE? Srbin trči brzinom SVETLOSTI! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Mundo deportivo objavio je pre nekoliko dana tekst sa naslovom „Mogao bi da obori rekord na 100 metara: Jokićev sprint koji je sve zadivio!

U tekstu se navodi da „Nikola Jokić, onaj gojazni klinac koji nije umeo da radi sklekove u srednjoj školi i koji je takođe došao u NBA pretežak, uvek se smeje pričama o nedostatku atletskih kvaliteta”.

Zatim se navodi da u video snimku koji je postao viralan, "Srbin pokazuje brzinu u zoni zagrevanja Nagetsa sjajnim sprintom”.

Jokić je u trku pokazao i koliko je duhovit:

- Nemilosrdni. Dolazi munja! – rekao je naš as.

A kolega iz El mundo deportivo je tekst propraćen tvitom sa snimkom trka zaključio konstatacijom „Pa nek onda kažu da dvostruki MVP nema atletske kvalitete”.

 

 

Podsetimo, Jokić je učvrstio prvo mesto u trci za MVP NBA lige. Tripl-dabl protiv Vašingtona, sa 21 poenom, 19 skokova i 15 asistencija, samo je bio uvod u niz impresivnih partija. Protiv Portlanda zabeležio je 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija, dok je protiv Golden Stejta postigao 32 poena uz po 16 skokova i asistencija. Nastavio je u istom ritmu i sa Sakramentom, ostvarivši još jedan tripl-dabl, dok je protiv Majamija noćas imao nešto slabiji učinak, ali i dalje impresivan - 18 poena, 11 skokova i sedam asistencija.

Nakon ovih sjajnih partija, Jokić se učvrstio na prvom mestu u trci za najkorisnijeg igrača lige - MVP. Iza njega se nalazi Šej Gildžus Aleksander, potom Janis Adetokompo, Džejson Tejtum i Luka Dončić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading