DRAMA U ENGLESKOJ! U pucnjavi u južnom Londonu troje povređenih - policija traga za napadačem! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.03.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Revolveraš je pripucao iz sačmare, sa motocikla i odmah pobegao sa mesta zločina.

DRAMA U ENGLESKOJ! U pucnjavi u južnom Londonu troje povređenih - policija traga za napadačem! (VIDEO)

Foto: instagram

- Tri osobe su povređene tokom pucnjave u Klefamu u južnom Londonu - saopštila je Londonska služba Hitne pomoći, nakon izveštaja o incidentu sa pucnjavom.

Ekipe hitne pomoći pozvane su u petak oko 17 časova zbog incidenta u Klefam komon saut sajdu (Clapham Common South Side-u), saopštila je služba.

U saopštenju se dodaje: ''Poslali smo brojne resurse, uključujući ekipe hitne pomoći, operativne menadžere, starije bolničare i londonsko vazdušno vozilo hitne pomoći.''

- Pružili smo hitnu medicinsku pomoć troma ljudima na licu mesta, a dve smo odvezli u centar za velike traume u Londonu, a jednu u bolnicu - dodali su u saopštenju, prenosi Daily Mail.

Užasna scena odigrala se na Klefamu kada je napadač otvorio vatru iz automatske puške sa mopeda, povredivši tri osobe. Metropolitanska policija je pokrenula poteru za osumnjičenim nakon što je pobegao iz paba The Bellevue na jugu Londona.

Policija je brzo reagovala na prijavu pucnjave, oko 17 časova u petak. Hitne službe su pozvane da pruže pomoć povređenima na licu mesta. U saopštenju se navodi da su tri osobe zbrinute na licu mesta, od kojih su dve prevezene u londonski centar za teške povrede, a jedna u bolnicu.

Potraga za napadačem

Policija je apelovala na građane da izbegavaju područje dok traje potraga za napadačem. U saopštenju se navodi:

'Vatreno oružje, za koje se veruje da je sačmarica, ispaljeno je sa mopeda u blizini Klefama. U ovom trenutku ne verujemo da su povređeni životno ugroženi. Mesto zločina je obezbeđeno, a hitne istrage u potrazi za mopedom su u toku. Trenutno nema uhapšenih. "Policajci sa specijalnim obukama vrše pretragu područja."

Policija sada moli sve očevidce da se jave i pozovu 101 sa referencom CAD 5008/1 Mar. Ovo je ključni korak u istrazi ovog incidenta kako bi se identifikovao i uhvatio napadač.

Svedoci su od izuzetne važnosti za rasvetljavanje ovakvih događaja i policija ih poziva da se jave sa bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog slučaja. Očekuje se da će svedoci odigrati ključnu ulogu u daljem razvoju ove istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading