TRAGIČNA SMRT DEČAKA (12): Preminuo nakon što mu je rečeno da može da ide kući! Žalio se na probleme sa DISANJEM!

Autor: M.B.

Svet

24.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt dvanaestogodišnjeg Andreje Vinćencija u bolnici Regina Margarita u Torinu.

TRAGIČNA SMRT DEČAKA (12):  Preminuo nakon što mu je rečeno da može da ide kući! Žalio se na probleme sa DISANJEM!

Foto: Shutterstock

Dvanaestogodišnji Andrea Vinćenci preminuo je u bolnici Regina Margarita u Torinu, nakon što je doveden zbog problema sa srcem. Iako je prvobitno bilo planirano da bude pušten kući nakon pregleda, njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, dovodeći do tragičnog ishoda.

Sumnjiva dijagnoza i brza promena stanja

Dečak je prethodno posetio Hitnu pomoć gde je postojala sumnja da boluje od upale pluća. Nakon pregleda, pušten je kući, ali je nekoliko sati kasnije usledila nagla promena u njegovom zdravstvenom stanju, koja je nažalost rezultirala njegovom smrću.

Otvorena istraga i naložena obdukcija

Italijanski mediji prenose da će verovatno biti otvorena istraga povodom ovog slučaja, a bolnica je naložila hitnu obdukciju tela, što ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za utvrđivanjem tačnog uzroka smrti dvanaestogodišnjeg dečaka.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su uhapsili M. L. (46) iz Valjeva pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U toku pretresa stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog, pronađen je paket sa 665 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.


Bacanje paketića sa belim prahom ispred policajaca

Pre hapšenja, M. L. je bacio paketiće sa oko 11 grama belog praha, nakon što je ugledao policijske službenike. Sumnja se da je reč o amfetaminu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, a uz krivičnu prijavu će biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading