UHAPŠEN MUŠKARAC U VALJEVU! Policija otkrila neverovatnu količinu opojnih droga u stanu osumnjičenog!

Autor: M.B.

Hronika

24.02.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac iz Valjeva zbog sumnje da je trgovao opojnim drogama.

UHAPŠEN MUŠKARAC U VALJEVU! Policija otkrila neverovatnu količinu opojnih droga u stanu osumnjičenog!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu su uhapsili M. L. (46) iz Valjeva pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U toku pretresa stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog, pronađen je paket sa 665 grama materije za koju se sumnja da je amfetamin, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Bacanje paketića sa belim prahom ispred policajaca

Pre hapšenja, M. L. je bacio paketiće sa oko 11 grama belog praha, nakon što je ugledao policijske službenike. Sumnja se da je reč o amfetaminu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Valjevu, a uz krivičnu prijavu će biti priveden tužiocu.

 

Podsetimo, danas ujutru, na izlazu iz Makiša, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali kamion i putničko vozilo. Prema informacijama portala Serbia_live, devojci koja je upravljala putničkim vozilom otkazala je kočnica, nakon čega se sudarila sa kamionom.


Uzrok nezgode

Jedan od ključnih detalja ove saobraćajne nezgode je otkazivanje kočnice na vozilu devojke koja je upravljala putničkim vozilom. Ova nezgoda nas podseća na važnost redovnog održavanja vozila i provere ispravnosti svih sistema pre svake vožnje.

Nema informacija o povređenima

Trenutno nema informacija o stanju učesnika ove saobraćajne nezgode. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading