ZAPLENA DROGE U BEOGRADU! Policija pretresla ceo stan i pronašla ovo! (FOTO)

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen osumnjičeni sa 900 grama amfetamina.

ZAPLENA DROGE U BEOGRADU! Policija pretresla ceo stan i pronašla ovo! (FOTO)

Foto: MUP

Beogradska policija je uhapsila M.N. (30) pod sumnjom da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana u kojem je osumnjičeni neprijavljeno boravio, pronađeno je oko 900 grama amfetamina i vaga za precizno merenje.

Saradnja policije i tužilaštva


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, sproveli su akciju hapšenja osumnjičenog. Očigledno je da je ova akcija rezultat efikasne saradnje između policije i tužilaštva u borbi protiv kriminala.

Detalji hapšenja i pronađene droge

Pretresom stana osumnjičenog, pronađeno je značajna količina amfetamina, što ukazuje na ozbiljnost optužbi protiv M.N. Osim same droge, pronađena je i vaga za precizno merenje, što dodatno ukazuje na planiranu prodaju i distribuciju opojne supstance.

Privedenje i zadržavanje osumnjičenog

M.N. je zadržan do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdili svi detalji ovog slučaja i eventualna povezanost sa drugim kriminalnim aktivnostima.

Podsetimo, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili B. I. (49) i D. Đ. (51) iz ovog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Prema informacijama iz saopštenja Ministarstva unutrašnjih poslova, ova akcija deo je nastojanja vlasti da suzbiju nelegalnu trgovinu akciznim proizvodima, koja predstavlja ozbiljan izazov za državu.

-Policija je juče na naplatnoj rampi kod Niša, u "folksvagenu" kojim je upravljao B. I. i u kom se nalazila D. Đ., pronašla 70,5 kilograma rezanog duvana i 4.500 paklica cigareta bez akciznih markica- navodi se u saopštenju PU Niš.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading