BEŽAO OD POLICIJE, PA ULETEO U TAKSI: Drama u centru Beograda - policajac ga bacio na tlo i vezao!

Autor:

Hronika

20.02.2024

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasad nije poznato zbog čega je došlo do hapšenja.

BEŽAO OD POLICIJE, PA ULETEO U TAKSI: Drama u centru Beograda - policajac ga bacio na tlo i vezao!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Nesvakidašnja scena dogodila se večeras u Beogradu, kada je došlo do policijske potere kod Cvetkove pijace.

Naime, kako je objavljeno na društvenoj mreži Instagram, na profilu "serbialive_beograd", čovek je bežao od policije, međutim, policajac je uspeo da ga stigne i savlada.

 

 

Trenutno kod cvetka covek bezao od policije i seo u taksi, zatim ga policajac izbacio iz taksija i vezao - pisalo je u opisu navedene objave.

Kako se može uočiti na video-zapisu, policajac je osumnjičenog muškarca izvukao iz vozila i bacio na tlo, dok je taksista u šoku gledao šta se dešava.

Zasad nije poznato zbog čega je došlo do hapšenja.

Da podsetimo, sličan incident dogodio se prošlog meseca u Puli, kada je pokrenuta istraga protiv dvadesetosmogodišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je izbršio krivično delo prisila prema službenoj osobi.

Naime, policijski službenici Stanice saobraćajne policije Pula-Pola pokušali su da zaustave automobil pulskih tablica, kojim je upravljao 28-godišnjak, javlja index.hr.

Vozač se oglušio na svetlosne i zvučne znakove policije i počeo da beži Premanturskom cestom sve do autokampa u Premanturi.

U momentu kada mu je policijski službenik prišao radi utvrđivanja identiteta muškarac je, kako bi ga sprečio u obavljanju službene dužnosti, automobilom krenuo prema policijskom službeniku koji je, kako bi izbegao nalet vozila, skočio u stranu, objavila je policija.

Vozač je potom nastavio da beži vozilom sve do Ulice Runjačica u Premanturi, gde je poklušao da pobegne pešice. Policija ističe da je i dalje odbijao da postupi po upozorenjima policajaca. Na kraju je uz upotrebu sredstava prisile doveden u prostorije policijske stanice.

Muškarac je kod sebe imao nož, te se protiv njega uz optužni predlog zbog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja podnosi i optužni predlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavci i posedovanju oružja građana. Po završetku istrage osumnjičeni će uz kaznenu prijavu biti priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, navode iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading