UHAPŠEN DILER U PANČEVU! Zaplenjen kokain i marihuana!

Autor:

Hronika

20.02.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pretresom stana T. K. (31) iz Pančeva pronašla dve kese sa oko 203 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

UHAPŠEN DILER U PANČEVU! Zaplenjen kokain i marihuana!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv dvojice muškaraca, osumnjičenih za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, biti podnete krivične prijave.

- Policija je pretresom stana T. K. (31) iz Pančeva pronašla dve kese sa oko 203 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i dve kesice sa oko 34 grama praha za koji se sumnja da je kokain. T. K. se sumnjiči da je tridesettrogodišnjem muškarcu prodao oko 10 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, a četrdesetdvogodišnjaku oko 26 grama iste materije, a koje je policija kod njih i pronašla - piše u saopštenju PU Pančevo.

T. K. je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden u nadležno tužilaštvo, dok će protiv tridesettrogodišnjaka i četrdesetdvogodišnjaka biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici su brzom i efikasnom akcijom uspeli da uhapsi B. L. (27) iz Subotice, osumnjičenog za izvršenje krivičnog dela razbojništvo. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a građani su izrazili zadovoljstvo zbog brze reakcije policije.

Kako se sumnja, B. L. je izvršio razbojništvo u Subotici, ali zahvaljujući brzoj intervenciji policije, osumnjičeni je uhapšen veoma brzo nakon izvršenja krivičnog dela. Ovo hapšenje je još jedan primer efikasnosti rada pripadnika MUP-a, što dodatno povećava osećaj sigurnosti među građanima.

- On se sumnjiči da je juče, uz pretnju nožem, od radnika jedne kladionice u Subotici oteo novac, kao i da je pre dva dana u kladionici u centru grada, preteći zaposlenom komadom stakla, takođe uzeo novac - piše u saopštenju PU Subotica.

BONUS VIDEO  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading