AKO OVO ČITATE, ZNAČI DA ME VIŠE NEMA: Potresna Danijelina poruka potresla sve

Autor:

Svet

01.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada devojka bolovala je od agresivnog oblika raka žučnih kanala i od početka lekari nisu davali velike prognoze za njeno izlečenje

AKO OVO ČITATE, ZNAČI DA ME VIŠE NEMA: Potresna Danijelina poruka potresla sve

Foto: facebook/daniella thackaray

Britanka Danijela Takaraj (25) iznenada je prošle godine obolela od raka. 

Iako se uplašila zbog najgore moguće vesti, nije se predavala, naprotiv. Borila se kao lavica do samog kraja, uprkos crnim prognozama doktora i uznapredovale bolesti.

Danijela je ovih dana izgubila bitku sa rakom a na društvenim mrežama pojavila se njena potresna ispovest koja je pogodila mnoge.

Mlada devojka bolovala je od agresivnog oblika raka žučnih kanala i od početka lekari nisu davali velike prognoze za njeno izlečenje.

"Ako ovo čitate znači da sam izgubila bitku sa rakom i da moja porodica objavljuje moju poslednju poruku. Iako sam bila vrlo zdrava, rak se proširio na moje žučne kanale i od tada moj život više nije bio isti. ne možemo da kontrolišemo šta nam se dešava, ali možemo da utičemo na to kako ćemo da reagujemo. nisam plakala nad životom, već sam izabrala da volim svaki trenutak", napisala je ona.

Danijela je zatim rekla da je volela svoj život.

"Postigla sam sve što sam želela. Hvala svima koji su moj život učinili magičnim i koji su me uvek podržavali", napisla je ona.

Poslednji pasus poruke posvetila je svom vereniku Tomu.

"Uživaj u životu, zaslužio si to", sapisala je ona na kraju.

Uz ovo potresno pismo objavljen je i video snimak sa njenim fotografijama, koji je za kratko vreme postao viralan, prenosi Telegraf.rs.

"Danijela, ti si tako hrabra mlada žena. Budi ponosna na sve što si postigla", jedan je od komentara ispod videa.

Danijela je bila student Univerziteta u Njukaslu i bila je stručnjak za ljudske resurse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading