BRITANCI U NEVERICI: Kralj Čarls se iznenada našao sa OVIM ČOVEKOM! Izraz na njegovom licu rekao je kako se oseća (FOTO)

Autor:

Svet

21.02.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monarh nastavlja dalje sa tretmanima

BRITANCI U NEVERICI: Kralj Čarls se iznenada našao sa OVIM ČOVEKOM! Izraz na njegovom licu rekao je kako se oseća (FOTO)

Foto: AP Aaron Chown

Dve nedelje nakon što je šokirao Veliku Britaniju vešću da boluje od raka, kralj Čarls Treći prvi put izašao je iz Vindzora a da razlog nisu bili bolnički tretmani.

Kralj Čarls sastao se ni manje ni više nego sa premijerom Velike Britanije Rišijem Sunakom iako je pre samo desetak dana rekao da će se ubuduće s njim sastajati samo izolovano i da će preferirati telefonske razgovore.

Republika

Foto: Profimedia

Kralj Čarls i premijer Riši Sunak

Kralj Čarls izgledao je jako raspoloženo i srećno u Bekingemskoj palati. Reklo bi se i da nije skidao osmeh s lica.

Pre nego što je nasamo razgovarao sa gospodinom Sunakom, kralj se u utorak uveče lično sastao i sa članovima Tajnog saveta, prenosi Daily mail.

Monarh je takođe otkrio da je primio "puno divnih poruka i čestitki" posle svoje šok dijagnoze, te da ga je "većina njih dovela do suza".

"Čarlsov dubok osećaj dužnosti i jaka radna etika doveli su ga do toga da nastavi da radi privatno kroz lečenje, ali ovo je prvi put da je kralj prikazan kako obavlja kraljevske dužnosti. Monarh pauzira sa javnim angažmanima dok se podvrgava lečenju od neodređenog oblika raka", piše Daily mail.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Čarls je bio sjajno raspoložen

Nije poznato kada će kralj Čarls ponovo na tretmane kao i da li će se opet sastati sa Rišijem Sunakom u narednom periodu.

Što se Kejt Midlton tiče, koja je takođe imala operaciju, ali abdomena, ona je dobro i oporavlja se u kućnim uslovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading