DOK JE NACIJA I DALJE U ŠOKU, HITNO SE OGLASILA KRALJICA KAMILA: Evo kakvo je zdravstveno stanje monarha Ujedinjenog kraljevstva!

Autor:

Svet

08.02.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska kraljica Kamila pojavila se večeras na muzičkoj večeri koja se održala u katedrali u Solsberiju, donoseći sa sobom reči podrške i ohrabrenja za njenog supruga, kralja Čarlsa.

DOK JE NACIJA I DALJE U ŠOKU, HITNO SE OGLASILA KRALJICA KAMILA: Evo kakvo je zdravstveno stanje monarha Ujedinjenog kraljevstva!

Foto: Tanjug/AP

Kako prenosi Skaj njuz, kraljica je istakla da je kralj Čarls veoma "dirnut" brojnim porukama podrške koje stižu iz javnosti, dok se hrabro suočava s nedavno dijagnostikovanim rakom.

- U ovim izazovnim trenucima, on se izuzetno dobro nosi. Zaista je duboko dirnut svim pismima i porukama koje mu stižu sa svih strana - izjavila je Kamila na događaju u Solsberiju.

U međuvremenu, zbog ovog šokantnog razvoja događaja, u Veliku Britaniju se hitno vratio princ Hari, sin kralja Čarlsa. Prema izveštavanju medija, princ Hari je nakon obavljenih razgovora s ocem brzo krenuo nazad ka Sjedinjenim Američkim Državama, gde trenutno boravi.

Ova neočekivana poseta pokazuje duboko saosećanje i podršku koju princ Hari pruža svom ocu u teškim trenucima.

Podsetimo, ceo svet je i dalje u šoku pošto je nedavno javnost obaveštena o teškoj dijagnozi kralja Čarlsa, što je izazvalo zabrinutost širom Ujedinjenog kraljevstva.

Kralj Čarls išao je sa suprugom Kamilom na pregled prostate a tada su doktori primetili da rezultati krvne slike nisu dobri te su preko drugih analiza došli do šokantnog otkrića o njegovom zdravlju.

Britanski monarh je odmah pozvao sinova Vilijama i Harija da ih obavesti o svemu. Hari je prvim avionom stigao iz SAD u London nakon čega je skoro sat vremena proveo u gostima kod oca.

Sa bratom Vilijamom nije se video iako je imao želju. Vilijam je s druge strane izuzetno zauzet ovih dana.

Prvo je supruga Kejt Midlton morala na operaciju abdomena i sada se oporavlja kući, a onda je dobio i neka kraljevska zaduženja umesto Čarlsa, kao što je juče recimo bila dodela ordena zaslužnim Britancima.

Premijer Velike Britanije Riši Sunak rekao je ranije da je šokiran i tužan zbog saznanja da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan kancer. Sunak je rekao da je srećan što je "bolest rano primećena" i da se nada da će se monarh brzo oporaviti.

Javnost i dalje iskazuje svoju podršku i ljubav prema kralju Čarlsu putem brojnih poruka, čime se stvara snažan osećaj zajedništva u ovoj teškoj situaciji. Britanska kraljevska porodica ostaje u fokusu javnosti, a reakcije i podrška ne prestaju pristizati iz raznih delova sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading