PRINC VILIJAM VEĆ ZAMENIO KRALJA ČARLSA! Šokantne fotografije sa Ostrva, Britanci u neverici (FOTO)

Autor:

Svet

07.02.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje dve nedelje bile su vrlo, vrlo turbulentne za britansku kraljevsku porodicu

PRINC VILIJAM VEĆ ZAMENIO KRALJA ČARLSA! Šokantne fotografije sa Ostrva, Britanci u neverici (FOTO)

Foto: imageplotter / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam

Samo 48 sati otkako je kralj Čarls saopštio narodu i ostatku sveta da boluje od kancera, iz zamka Vindzor objavljene su fotografije princa Vilijama kako već obavlja dužnosti svog oca.

Kralj Čarls III bio je na pregledu za prostatu kad su mu doktori saopštili da ima rak, kao i da je otkriven relativno na vreme.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam prvi put u ulozi kralja Čarlsa III

Princa Vilijama ova vest o zdravstvenom stanju oca zatekla je svakako potpuno nespremnog naročito ako se zna da je do ovog momenta "dan i noć" bio kraj supruge Kejt koja se oporavlja od neuobičajeno ozbiljne operacije abdomena.

Međutim, Vilijam nije oklevao ni časa kada su mu saopštili da će već danas morati da nešto obavi umesto kralja.

Princ Vilijam tako je stao u prvi red u zamku Vindzor na ceremoniji dodele više od 50 ordena zaslužnim Britancima. Što je inače dužnost kralja.

Vilijam je s osmehom na licu obavio protokolarne stvari pre nego što je mahnuo novinarima i produžio dalje u ilegalu.

Njegov mlađi brat Hari i dalje se nalazi u Londonu u koji se hitno vratio čim ga je nazvao kralj Čarls lično, kako bi mu saopštio da je bolestan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vilijam nije skidao osmeh s lica

Hari je sa ocem proveo punih 45 minuta a onda se u toku večeri uputio ka jednom od prestižnih hotela u Londonu. Brata Vilijama nije video iako je nameravao.

Očekuje se da se Vilijam večeras pojavi i na dobrotvornoj gala večeri, gde bi trebalo da govori o planovima svog oca kada je u pitanju humanitarni rad.

Za Harija se ne zna hoće li prisustvovati dobrotvornoj večeri ali i da dođe, ne očekuje se da će nešto pričati sa bratom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading