ROVOVSKA BORBA U DALASU! Luka DOMINIRA, Jokić VODI na poluvremenu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maveriksi i Denver Nagetsi igraju najzanimljiviji meč večeri.

ROVOVSKA BORBA U DALASU! Luka DOMINIRA, Jokić VODI na poluvremenu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera vode na poluvremenu protiv Dalas Maveriksa rezultatom 61:57 u "Amerikan Erlajns" centru.

Srpski reprezentativac i prva zvezda Nagetsa Nikola Jokić postigao je do odmora osam poena, imao pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Rivali su se konstantno u drugoj četvrtini smenjivali u vođstvu, dok domaćina u igri drži najbolji igrač Luka Dončić koji je već ubacio 23 poena i ubedljivo je najefikasniji u svom timu... 

Ipak, Somborac je imao nekoliko atraktivnih poteza, a jedan od takvih je odmah počeo da kruže društvenim mrežama.

Dalas je bolje ušao u utakmicu, pa je Denver konstantno bio prinuđen da juri prednost Maveriksa, do kojeg je došao u šestom minutu (14:12).

Usledila je rezultatska klackalica u kojoj su se rivali naizmenično smenjivali u vođstvu, a Slovenac je bio nerešiva enigma za odbranu gostiju.

U timu Nagetsa istakao se Majkl Porter sa 15 poena, tri skoka i dve asistencije do odmora, dok je Dončiću velika podrška bio Derik Leveli sa 10 poena.

Treba reći da je aktuelni NBA šampion u ovaj susret ušao sa šest uzastopnih pobeda, a čak 12 trijumfa u poslednjih 13 utakmica.

Novim uspehom, "grumenje" bi održalo korak za osvajanje prvog mesta u Zapadnoj konferenciji, gde trenutno vode Oklahoma Tanderi sa jednim trijumfom više.

Jokić i družina su trenutno na bilansu 47-20, dok Dončićeva ekipa ima skor od 38 pobeda i 29 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading