NBA SPEKTAKL U EVROPSKOM TERMINU! Jokić UDARA na Dončića!

Autor:

Sport

17.03.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrači Denvera i Dalasa su veliki prijatelji van parketa.

NBA SPEKTAKL U EVROPSKOM TERMINU! Jokić UDARA na Dončića!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaški fanovi širom sveta sa nestrpljenjem očekuju večerašnji duel između Dalas Maveriksa i Denver Nagetsa, koji će početi u 20 časova i 30 minuta.

Dalas Maveriksi će večeras po svemu sudeći morati da se suoče sa izazovom da igraju bez svog glavnog igrača, Luke Dončića, čiji nastup je neizvestan zbog povrede zadnje lože.

Ovo bi moglo da predstavlja ozbiljan problem za domaći tim, budući da je Slovenac bio ključni faktor u njihovim prethodnim uspesima. Ipak, ekipa će se truditi da pronađe rešenje i izbori za pobedu, čak i bez svog najvećeg aduta.

Foto: NBA

Luka Dončić i Nikola Jokić na nedavnom Ol Staru u Indijanapolisu

Na drugoj strani, Denver Nagetsi su u odličnoj formi, sa 11 pobeda u poslednjih 12 utakmica. Tim iz Kolorada je uspeo da uhvati šampionski ritam, a jedan od ključnih faktora za ovaj uspeh je sjajna forma njihovog najboljeg igrača Nikole Jokića.

Srpski centar se ističe kao najveći kandidat za MVP titulu ove sezone, a uz podršku igrača poput Portera, Gordona i Mareja, Denver Nagetsi predstavljaju ozbiljan izazov za svoje protivnike.

Ova utakmica ima i veliki značaj u kontekstu pozicija na tabeli. Dok su Maveriksi trenutno osmi na Zapadu, Denver Nagetsi se nalaze na drugoj poziciji sa identičnim učinkom kao i vodeći tim Oklahoma Tanderi. Ovo znači da će večerašnji duel biti od presudnog značaja za obe ekipe u borbi za što bolju poziciju pred plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading