E, SAD JE POTREBNO ČUDO DA SE DOGODI! Pa da Jokić NE OSVOJI MVP nagradu!

Autor:

Sport

16.03.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar izdominirao u poslednjoj pobedi Denvera nad San Antoniom.

E, SAD JE POTREBNO ČUDO DA SE DOGODI! Pa da Jokić NE OSVOJI MVP nagradu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa su ostvarili važnu pobedu nad San Antonio Sparsima rezultatom 117:106, čime su zadržali vodeću poziciju na Zapadu.

Međutim, poseban značaj duela sa "mamuzama" leži u činjenici da je za Nikolu Jokića ovo bila 65. odigrana utakmica u sezoni, što mu omogućava da konkuriše za individualne nagrade u NBA ligi, uključujući i potencijalnu treću MVP titulu.

Prema pravilima NBA lige, igrač mora da odigra najmanje 65 utakmica kako bi bio u mogućnosti da konkuriše za individualne nagrade. Ovo pravilo je imalo ključnu ulogu u Jokićevom sticanju prava za takmičenje za MVP titulu, a istovremeno je označilo kraj šansi za Džoela Embida, koji je zbog povrede propustio dovoljan broj utakmica.

 

 

Nikola Jokić je trenutno glavni favorit za osvajanje prestižnog individualnog priznanja, a prate ga Slovenac iz Dalasa Luka Dončić i prva zvezda Oklahoma Tandera, Kanađanin Šej Gildžijus-Aleksander.

Impresivna forma Somborca i doprinos rezultatima aktuelnog NBA šampiona Denver Nagetsa su ključni faktori koji ga izdvajaju kao vodećeg kandidata za dobijanje novog pehara.

Ukoliko Nikola Jokić osvoji MVP titulu, postaće jedan od retkih košarkaša koji su tri puta bili proglašeni za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Ova činjenica bi ga svrstala među brojne NBA legende, ističući njegov izuzetan talenat i doprinos košarci na najvišem nivou. Ujedno, biće to još jedan dokaz njegovog statusa kao jednog od najdominantnijih igrača današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading