SNIMAK KOJI JE RAZNEŽIO CEO SVET! Jokić slavi sa ćerkom, OBOJE su uradili ISTU stvar! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denver Nagetsa oduševio armiju navijača.

SNIMAK KOJI JE RAZNEŽIO CEO SVET! Jokić slavi sa ćerkom, OBOJE su uradili ISTU stvar! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/ClutchPointsApp

Nikola Jokić prima trofej "Bil Rasel" za MVP-a finala

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke širom sveta svojim impresivnim partijama u NBA ligi.

Nedavno je "Džoker" istakao da mu veliku motivaciju i snagu za postizanje novih visina u karijeri pruža njegova ćerkica Ognjena. Pored sportskih uspeha, Jokić ističe da je za njega najveći trijumf već ostvaren - porodica.

Nedavni snimak oduševio je javnost, prikazujući Somborca u opuštenom izdanju u društvu supruge Natalije i ćerkice Ognjene. Uz širok osmeh na licu, dvostruki MVP najjače lige na svetu je uživao u igraonici sa svojom porodicom, ne obazirući se na bliceve koji su ih okruživali. Ovaj prizor još jednom je potvrdio koliko mu je važno da provodi kvalitetno vreme sa svojim najmilijima, čak i u trenucima kada su svi reflektori uprti u njega na terenu.

Nikola Jokić se trenutno nalazi na pragu osvajanja trećeg MVP priznanja, čime bi ušao u istoriju kao jedan od najuspešnijih košarkaša. Njegova igra je postala simbol konstantne izuzetnosti, a njegova posvećenost timu i porodici inspiracija mnogima.

Naredni nastup Nikole Jokića zakazan je za noć između ponedeljka i utorka, kada će se Denver Nagetsi igrati protiv Toronto Reptorsa, koje sa klupe predvodi još jedan Srbin, Darko Rajaković. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju novu priliku da vide magije koje Jokić pravi na parketima širom SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading