SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u Jokićevu ZVER od automobila! Cena prava "SITNICA"! (FOTO)

Autor:

Sport

05.03.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji srpski košarkaš pokazao raskoš svoje "mašine".

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u Jokićevu ZVER od automobila! Cena prava "SITNICA"! (FOTO)

Foto: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Nikola Jokić

Najbolji košarkaš Denver Nagetsa i NBA lige, Nikola Jokić, privukao je pažnju javnosti otkrivši svoj luksuzni automobil skrojen po svim njegovim željama.

Iako je poznat po impresivnoj sportskoj karijeri i kao veliki ljubitelj konja, Somborac takođe ne skriva svoju strast prema luksuznim automobilima.

Nedavno je objavljena prva fotografija unutrašnjosti Jokićevog automobila, otkrivajući spektakularan enterijer koji je privukao mnogo pažnje javnosti.

Unutrašnjost Jokićevog automobila oduševila je mnoge svojim svetlosnim dekoracijama koje su stvorile efekat da sve svetli u vozilu.

Čak je i na krovu automobila bilo mnogo svetlećih dekoracija, dok je komandna tabla imala nekoliko različitih boja. Ova neobična karakteristika dodatno naglašava Jokićevu sklonost ka automobile posebno skrojenim po njegovim željama.

 

 

Na fotografiji koju je objavio Jokićev saigrač Vil Barton, mogu se videti dva bela Rols-Rojsa, pri čemu Jokićev automobil ima crnu haubu. Pretpostavlja se da Srbin poseduje model "Kalinan", dok Bartonov automobil verovatno predstavlja model "Goust" („duh“).

Cene ovih luksuznih modela se kreću u stotinama hiljada evra, a po dostupnim informacijama, prošlogodišnji model "Kalinana" počinje od oko 330.000 dolara. Neki modeli, poput "Klasenovog" blindiranog, dostižu i cenu od milion dolara.

Osim Rols-Rojsa, prethodno se spekulisalo da Jokić poseduje luksuzni Brabus G63 AMG, prerađen od strane kuće Brabus, čija je vrednost procenjena na oko 250.000 evra. Očigledno je da Jokić ima izuzetan ukus kada su u pitanju automobili, te da uživa u posedovanju luksuznih vozila prilagođenih njegovim preferencijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
MARA

05.03.2024 13:48

KAKVE SU TO VESTI IZ NESVESTI...BAS ME BRIGA ZA NJEGOV AUTO I NJEGOVU PLATU..DIVITE SE JOKICEVOM LUKSUZU A NE PATITE STO SU DECA U SRBIJI GLADNA..PORAZ PAMETI...