JOKIĆ GA JE ODUŠEVIO! Slavni NBA as PRIZNAO - "Ovo sam POKUPIO od Nikole"!

Autor:

Sport

08.03.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letonski košarkaš impresioniran prvom zvezdom Denver Nagetsa.

JOKIĆ GA JE ODUŠEVIO! Slavni NBA as PRIZNAO - "Ovo sam POKUPIO od Nikole"!

Foto: printscreen

Srpski košarkaš Nikola Jokić nastavlja da oduševljava ljubitelje košarke širom sveta.

"Džoker" je sinoć ostvario svoj 20. tripl-dabl u sezoni i 125. u NBA karijeri. U pobedi Denver Nagetsa nad ekipom Bostona rezultatom 115:109, najbolji igrač "grumenja" je postigao 32 poena (11/18 iz igre, 10/10 slobodna bacanja), imao 12 skokova i 11 asistencija za 39 minuta provedenih na parketu.

Ova impresivna statistika dodatno potvrđuje njegovu izuzetnu vrednost za ekipu Denvera.

Kristaps Porzingis, košarkaš Bostona, nije krio divljenje prema Nikoli Jokiću nakon utakmice.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristaps Porzingis

- Jednostavno, on je neverovatan košarkaš. Čak sam i pokupio neke fore iz duela sa njim. Toliko je pametan, snalažljiv, radi toliko stvari koje vi ne možete da vidite koje pomažu ekipi da pobedi. To je izuzetno. Kada probate da ga udvojite makar i na trenutak, odmah pronalazi Gordona ili nekog drugog. To samo govori o njegovoj vrednosti i koliko toga radi za Denver. Jako ga je teško zaustaviti - istakao je Porzingis za NBA TV.

Denver ima šest pobeda u poslednjih sedam mečeva i nalazi se na trećem mestu Zapadne konferencije, iza Minesote Timbervulfs i Oklahoma Tandera, sa skorom od 43 trijumfa i 20 poraza. 

Narednu utakmicu aktuelni šampion najjače lige na svetu igra u noći između subote i nedelje od 3 časa ujutru, a protivnik mu je Juta Džez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading