ČEDA JOVANOVIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE! Juče HITNO primljen u Urgentni centar, imao je INTERVENCIJU!

Autor:

Vesti

08.03.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanović se iz bolničke postelje oglasio putem društvenih mreža, zavijenog kolena i sa braunilom koja je prikačena za njegovu nogu

ČEDA JOVANOVIĆ SE OGLASIO IZ BOLNICE! Juče HITNO primljen u Urgentni centar, imao je INTERVENCIJU!

Foto: Tanjug/D. GOLL

Lider LDP, Čedomir Jovanović, hitno je juče bio primljen u Urgentni centar zbog pogoršanja problema sa desnim kolenom.

Kao dugogodišnji pacijent sa ovim zdravstvenim poteškoćama, Jovanović je već pet puta operisao svoje koleno, a juče je ponovo morao da se obrati medicinskom osoblju zbog otoka i bolova.

Intervencija na desnom kolenu

Jovanović se iz bolničke postelje oglasio putem društvenih mreža, zavijenog kolena i sa braunilom koja je prikačena za njegovu nogu. Političar je imao intervenciju na desnom kolenu, što je izazvalo pažnju i zabrinutost javnosti, prenosi Kurir.

Problemi sa kolenom

Kao dugogodišnji problem, Čeda je godinama imao poteškoća sa kolenom, te su ove nove informacije izazvale dodatnu pažnju medija i javnosti. Sa pet prethodnih operacija na istom kolenu, situacija je postala još značajnija.

Reakcija javnosti

Oglasivši se iz bolničkog kreveta, Jovanović je izazvao brojne reakcije javnosti, koja je iskazala zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje. Njegova pojava u bolnici, zajedno sa slikom zavoja i braunile, izazvala je različite komentare i spekulacije o prirodi intervencije i njegovom oporavku.


Iako je situacija izgleda ozbiljna, Jovanović je, prema prvim informacijama, u stabilnom stanju. Očekuje se da će se političar uskoro oporaviti od intervencije, a javnost sa nestrpljenjem i nadom iščekuje vesti o njegovom zdravstvenom stanju i povratku političkim aktivnostima.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading