SAZNAJEMO: ČEDA JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI!

Autor:

Vesti

07.03.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar primljen hitno kod specijaliste!

SAZNAJEMO: ČEDA JOVANOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI!

Foto: Tanjug/D. GOLL

Kako Republika saznaje, političar i predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP), Čedomir Jovanović, završio je u bolnici. 

Kako smo dobili informacije, političar je primljen kod lekara radi specijalističkog pregleda.

Naime, kako nezvanično saznajemo, Jovanović je u Urgentni centar primljen zbog pogoršanja hroničnih tegoba desnog kolena, zbog čega je morao na hitnu magnetnu rezonancu. Došao je u bolnicu sa otokom i bolovima.

Problemi sa kolenom traju godinama

Podsetimo, Čedomir već godinama ima probleme sa kolenom, a pre nekoliko godina je imao i operaciju, kada mu je ostranjen i deo kolena. 

Lider liberala, Čedomir Jovanović,  2014. je hitno prebačen u bolnicu "Banjica" gde mu je po drugi put za dve nedelje operisano koleno.

Jovanović je isto koleno tada operisao i pre dve nedelje, a koliko je zahvat bio ozbiljan ukazuje i to što su lekari tada morali da mu odstrane i deo kosti levog kolena. Lideru LDP -a je tada očišćen zglob, a sanirana su i oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića.

- Operacija nije bila nimalo naivna, izvađen je deo kosti, očišćen zglob, sređena su oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića. Jovanović nije želeo da čeka intervenciju u inostranstvu zato što veruje našim lekarima, sa kojima od ranije ima dobra iskustva - tada je za Kurir govorio izvor blizak Jovanoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading