"I ŠTA JA SAD DA RADIM?!" Region u suzama zbog Milenine priče o mladiću koga je čula cela bolnica koliko je plakao!

Autor:

Vesti

05.03.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena je opisala svoje iskustvo susreta sa plačem mladog muškarca na stepenicama klinike.

"I ŠTA JA SAD DA RADIM?!" Region u suzama zbog Milenine priče o mladiću koga je čula cela bolnica koliko je plakao!

Foto: Shutterstock

Jedna obična radna nedelja u bolnici pretvorila se u nezaboravan trenutak za Milenu, koja je svedočila potresnoj situaciji na stepeništu klinike. Iako je navikla na teške trenutke i emotivna iskustva, ovaj događaj ju je duboko dirnuo i naterao je da podeli svoje misli na društvenim mrežama.

Milena je opisala svoje iskustvo susreta sa plačem mladog muškarca na stepenicama klinike. Iako nije videla lice tog čoveka, njegove reči su joj se urezale u sećanje. "I, šta sada ja da radim?!" - pitanje koje je odjekivalo stepeništem, otkriva duboku bol i očaj osobe koja je izgubila nekog dragog. Milena je svedočila tome kako je taj plač odzvanjao hodnicima, ostavljajući je potresenu i razmišljajući o važnosti života i brige o svojim najbližima.

- Znate da radim u bolnici. Uvek idem stepeništem kada krenem kući, nikada liftom. Na trećem spratu smo i iznad nas su neke druge klinike. Izađem danas na to stepenište i čujem plač, grcanje! Nekako razaznam da plače muškarac, shvatim i da je mlad. Kaže kroz plač, sam sebi: 'I, šta sada ja da radim?!'. Izgubio je nekog svog i to upravo saznao. Neko je pored njega, teši ga.

 

 

Nakon što je podelila svoju priču na društvenim mrežama, Milena je izazvala lavinu emotivnih reakcija. Mnogi su se prepoznali u njenim rečima i podelili svoja iskustva s sličnim situacijama. Njen apel da se "svi trgnemo u životu" naišao je na snažan odjek među korisnicima interneta, podstičući ih da razmisle o svojim prioritetima i vrednostima.

 

- Silazim niz to stepenište, čini mi se pola sata, skoro nikog nema, samo se od trećeg sprata do suterena čuje plač muškarca. Svašta sam videla i dosta pamtim. Jako me je ovo danas potreslo. Zato, živite život! Ko ume. To je vrhunska veština. Brinite o sebi i svojima! Samo vreme ne može da se vrati i nadoknadi - napisala je ona.

Priča o Mileninom susretu sa plačem nepoznatog muškarca na stepenicama bolnice podseća nas na važnost saosećanja i brige o onima koji su nam dragi. Ova emotivna priča deluje kao podsetnik da je život krhak i da je potrebno ceniti svaki trenutak proveden s voljenima. Milenina hrabrost da podeli ovo iskustvo sa svetom pokazuje snagu ljudske empatije i potrebu da se ova vrsta priča čuje i razume

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading