MARKO MILJKOVIĆ MESAR ZAVRŠIO U BOLNICI!

Autor:

Hronika

06.03.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od vođa ozloglašenog klana odveden uz jake policijske snage u bolnicu.

MARKO MILJKOVIĆ MESAR ZAVRŠIO U BOLNICI!

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd, E-stock

Marko Miljković Mesar, poznat kao jedan od vođa poznatog kriminalnog klana, hospitalizovan je danas, prema informacijama "Blica".

Pod jakom policijskom pratnjom, Miljković je prevezen na rutinski medicinski pregled, koji nije mogao biti izveden unutar pritvorske medicinske ustanove.

Prema nezvaničnim informacijama, prebačen je u bolnicu na Voždovcu.

 

U ovom delu grada bilo je opsadno stanje.

Podsećamo, u Specijalnom sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čiji pripadnici se optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezokonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.

U toku je dokazni postupak na početku kog je juče ponovo sudija odbila zahtev odbrane optuženih da se presretnute komunikacije sa "Skaja" izuzmu iz spisa. Radi se o fotografijama zverstava koja su činili, o međusobnoj kominikaciji kriminalaca preko sms poruka, kao i glasovnih u kojima su dogovarali realizaciju ubistava, trgovinu drogom i oružjem i slično.

Svi optuženi su pristupili, osim Slađane Sekulić  jedine dame u klanu, kao i Miloša Budmira koji je juče pred sudom kukao kako mu nije dobro usled stomačnih tegoba, pa je morao da dolazi u sud zatvorski lekar da ga pregleda. 

Lekar je ocenio da Budimiru treba odmor i lečenje te da nije u mogućnosti da skoncentrisano prati postupak.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading