JOKIĆ NAJSTRAŠNIJE ISKULIRAO AMERE! Ovaj POTEZ mu sigurno NEĆE zaboraviti! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Nagetsa bio fokusiran na pripreme za meč.

JOKIĆ NAJSTRAŠNIJE ISKULIRAO AMERE! Ovaj POTEZ mu sigurno NEĆE zaboraviti! (VIDEO)

Foto: printscreen

Nikola Jokić

Košarkaši Denvera pobedili su prethodne noći Toronto Reptorse, koje sa klupe predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković, rezultatom 125:119, a centralna figura meča bio je Nikola Jokić.

Najveća zvezda Nagetsa i najbolji igrač aktuelnog NBA šampiona, utakmicu je završio sa 35 poena, 17 skokova i 12 asistencija, upisavši 126. tripl-dabl u karijeri u ligaškom delu sezone, po čemu se popeo na četvrto mesto večne liste najjače lige na svetu.

Ono što je privuklo velilku pažnju, kako na društvenim mrežama, tako i u američkim medijima, jeste potez srpskog reprezentativca pre početka utakmice.

@onlybest018 Nikola Jokić not interested in the American National Anthem #basketball #2k #nba #serbia #nikolajokic ♬ original sound - Serbian Basketball

Naime, dok je trajalo intoniranje himne koja se pušta pred svaki NBA meč, svi igrači su stajali mirno, izuzimajući Somborca.

"Džoker" je to vreme iskoristio da se što bolje "zagreje" za duel, pa je radio vežbe, čučnjeve, istezanja, dok su svi u dvorani slušali "Barjak iskićen zvezdama", kako glasi naziv američke himne.

U video prilogu gore navedenom, pogledajte celu situaciju kako je izgledala.

Denver je na drugom mestu Zapadne konferencije sa gotovo identičnim skorom kao Oklahoma. Nagetsi imaju bilans od 45 pobeda i 20 poraza, dok su Tanderi upisali isti broj trijumfa, ali jedan neuspeh manje, zbog čega su na liderskoj poziciji.

Naredni susret Jokića i ekipu čeka u noći između srede i četvrtka, pola časa posle ponoći, kada se u reprizi prošlosezonskog finala sastaju sa Majamijem.

Podsetimo, "grumenje" je osvojilo titulu pošto se u finalnoj seriji poigravalo sa Hitsima i trijumfovalo ukupnim rezultatom 4-1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading