DA LI MOŽETE DA VERUJETE U OVO? Ni Jokić ni Dončić NISU, ali dogodilo se OVO! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera poraženi u Dalasu posle triler završnice.

DA LI MOŽETE DA VERUJETE U OVO? Ni Jokić ni Dončić NISU, ali dogodilo se OVO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Košem Kajrija Irvinga u poslednjoj sekundi iz neverovatne situacije, Maveriksi su pobedili aktuelne šampione Nagetse, poentiranjem momka rođenog u glavnog gradu Australije, Melburnu, 1992. godine.

On je sa zvukom sirene uspeo da šutne preko Nikole Jokića, što je retka slika na NBA parketima, bar u poslednje dve sezone, da neka ekipa dođe do trijumfa košem iznad 2,11 centimetra visokog Somborca.

- Da li možete da verujete u ovo!? - stoji u objavi NBA lige na svojim društvenim mrežama, uz video-snimak Irvingovog koša.

Prema reakciji iz svlačionice, Luka Dončić nije mogao, ali ni prva zvezda Nagetsa, jer je Jokić ostao u čudu.

Pogledajte još jednom, iz više uglova šta je uradio junak pobede Dalasa nad Denverom:

Dalas je odigrao verovatno najbolji meč sezone i teško je poverovati posle ovakvog koša, ali ipak je bolje izgledao defanzivno nego ofanzivno. A kada je na svom delu terena uradio neophodni posao protiv šampiona, na drugoj strani je imao Slovenca Luku Dončića da postigne čak 37 poena, kao i Kajrija da doda 24, uključujući i dva za nezaboravnu pobedu.

Baš zbog toga je gazda kluba Mark Kjuban sa sportskim sektorom i Džejsonom Kidom prošle sezone upario Irvinga i Dončića, u toku katastrofalne Dalasove sezone, u kojoj nije izborio plej-of. Ove večeri, 20.377 gledalaca prisustvovalo je utakmici koja je automatski postala jedan od najvećih spektakala čitave NBA sezone.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

Nema sumnje da će Jokić dobro upamtiti ovaj trenutak, naročito jer je pobeda u meču sa Maveriksima bila od velikog značaja u trci za prvo mesto zapada sa prvoplasiranom Oklahomom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

18.03.2024 14:21

Bas ga je ponizio