AUUUU KAKVA PARTIJA MICIĆA! Vasa promašio svega DVA PUTA iz igre!

Autor:

Sport

20.03.2024

02:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nek se spremi Drim tim!

AUUUU KAKVA PARTIJA MICIĆA! Vasa promašio svega DVA PUTA iz igre!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Micićeva perfektna partija

Košarkaši Šarlot Hornetsa doživeli su novi poraz u NBA ligi izgubivši na gostovanju od Orlanda rezultatom 112:92. Sam rezultat i tok meča nije toliko bitan, jer se tokom celog meča znalo ko će slaviti, međutim, ono što privlači pažnju jeste izvanredna partija Vasilija Micića! Srpski reprezentativac je zabeležio impozantan učinak od 20 poena, od čega 2/3 za tri i 6/7 za dva, što znači da je imao samo dva promašaja iz igre!

 

 

Plejmejker igra sve bolje u poslednje vreme, te sa razlogom idemo puni samopouzdanja u Pariz po medalju na Olimpijskim igrama.

Medžik dominirao

Orlando je dominirao sa ubedljivih 67-32 već na poluvremenu, a trenutno se nalazi na petom mestu u Istočnoj konferenciji, sa nedostižnom prednošću nad 11. mestom. Ovo je bila veoma uspešna sezona za Medžike, koji su ostvarili tek drugu sa pozitivnim skorom od 2011-12, pošto više ne mogu da budu negativni do kraja regularnog dela.
 

Incidenti na terenu

Ruki Brendon Miler je postigao 21 poen za Hornetse koji su doživeli poraz na 10 od poslednjih 12 utakmica. Došlo je i do incidenta kada je Dejvis Bertans isključen nakon što je zaradio prekršaj. Na manje od pet minuta do kraja prvog poluvremena, Letonac je udario Sagsa laktom u lice, što su sudije ocenile kao "nepotrebno i preterano" nakon pregleda snimka. Ubrzo nakon toga, Sags i Grant Vilijams su dobili tehničke greške, nakon čega je Orlando postigao 12 uzastopnih poena i poveo sa 67-26.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading