MICIĆ STOJI NA ZEMLJI POSLE BRUTALNE PARTIJE! Njegova porukao RASPAMETILA sve navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac postavio lični rekord u NBA ligi.

MICIĆ STOJI NA ZEMLJI POSLE BRUTALNE PARTIJE! Njegova porukao RASPAMETILA sve navijače! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Prelazak u Šarlot je bio pun pogodak za reprezentativca Srbije Vasilija Micića, koji je briljirao u poslednjoj pobedi protiv Memfisa rezultatom 110:98.

Sa impresivnih 25 poena, nekadašnji igrač Efesa je postavio novi rekord u svojoj NBA karijeri, dok je ovo bila sedma uzastopna utakmica u kojoj je postigao dvocifren broj poena.

Hornetsi su upisali tek drugu pobedu u poslednjih devet mečeva, pa je ovakav učinak reprezentativca još značajniji. Pogodio je devet od 10 pokušaja iz igre, od toga pet od šest za tri poena. Na sve je dodao i dve ukradene lopte.

 

 

Nakon meča, Vasa je skromno izjavio da se uvek trudi da bude bolji, ističući da je svaki put dao sve od sebe, bez obzira na ishod.

- U NBA je verovatno jedna od najgorih stvari imati povrede. I jedni i drugi imamo dosta povređenih igrača, tako da smo znali da im nedostaju pojedini igrači. Pokušavali smo da igramo 48 minuta, bez obzira na okolnosti. Prvo poluvreme smo dobro završili. Mislim da smo i drugo poluvreme igrali još bolje, tako da mislim da je to bilo više nego dovoljno za današnju pobedu - rekao je Micić posle brutalne sjajne partije.

Dobru rolu pružio je i drugi Srbin iz redova "stršljena", Aleksej Pokuševski, koji je za 27 minuta u igri postigao devet poena i imao pet skokova.

Bila je ovo 17. pobeda za Šarlot Hornetse u sezoni i trenutno su na 13. poziciji Istočne konferencije u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading