MICIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Trebalo je da pređem u OVAJ klub!

Autor:

Sport

05.03.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presudio je na kraju poziv "stršljenova".

MICIĆ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Trebalo je da pređem u OVAJ klub!

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić

Srpski reprezentativac Vasilije Micić koji je ove godine prešao u NBA ligu, ostavio je značajan trag na evropskoj sceni, osvojivši dva puta titulu Evrolige sa ekipom Efesa.

Svojim partijama i osećajem za igru, privukao je pažnju mnogih timova u najjačoj ligi na svetu, pa je najpre pojačao Oklahomu siti Tander, a potom trejdovan u Šarlot Hornetse.

Iako je tek na početku NBA karijere, Micić nije odbacio mogućnost povratka u Evropu u nekom trenutku svoje karijere. Istakao je da mu je "srce i dalje u Efesu", gde je proveo pet godina svog profesionalnog života, odnosno, da bi, ukoliko se odluči za povratak, želeo da pruži vrhunske partije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vasilije Micić u prodoru

- Moje srce je i dalje u Efesu, gde sam proveo pet godina. Ako ponovo zaigram na Starom kontinentu, daću naravno sve od sebe da to bude na vrhunskom nivou - priznao je Micić.

Takođe, otkrio je da postoji još jedan klub u Evroligi čiji bi dres voleo da obuče - Barselona. Dodaje da je bio blizu prelaska u ovaj klub u jednom trenutku, ali da je transfer propao zbog određenih okolnosti.

- Sviđa mi se Barselona. Oni su jedan od najboljih klubova u Evroligi. Bio sam u jednom trenutku blizu prelaska u Kataloniji, ali je transfer propao zbog nekih okolnosti - istakao je Micić.

Tokom karijere, Vasa je branio boje Mege, minhenskog Bajerna, Crvene zvezde, turskog Tofaša, litvanskog Žalgirisa, kao i već pomenutih Efesa i Oklahome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading