BURA SE NE STIŠAVA! Oglasio se fotograf sporne slike Kejt i Vilijama, ali sumnje i dalje kruže mrežama (VIDEO)

Autor:

Svet

14.03.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benet priča i o spekulacijama da je Kejtina silueta uređena na fotografiji i razjašnjava pogrešno shvatanje da je sliku objavila kraljevska porodica.

BURA SE NE STIŠAVA! Oglasio se fotograf sporne slike Kejt i Vilijama, ali sumnje i dalje kruže mrežama (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Paparaco koji je u ponedeljak snimio sliku Kejt Midlton kako se vozi sa princem Vilijamom u automobilu progovorio je ne bi li opovrgao teorije zavere na internetu da je fotografija lažirana.

- Ne menjamo naše fotografije u fotošopu osim prilagođavanja osvetljenosti ako je potrebno - rekao je fotograf Džim Benet.

Benet je rekao da su njega i partnera angažovali novinski mediji da snime princa Vilijama kako ide u Vestminstersku opatiju na kraljevski događaj.

- Automobili su napustili zamak Vindzor, a ja sam ih fotografisao izbliza u ulici Dačet Haj, ispred br. 39, da budemo precizni. Snimci automobila su nepredvidivi u najboljim trenucima i sa malo refleksije na staklu, to može biti teško. Kao što se dogodilo, tek kada sam proverio na zadnjoj strani kamere da bih se uverio da imam kadar princa Vilijama, shvatio sam da neko sedi pored njega. Ispostavilo se da je to Ketrin - rekao je.

Benet priča i o spekulacijama da je Kejtina silueta uređena na fotografiji i razjašnjava pogrešno shvatanje da je sliku objavila kraljevska porodica.

Umesto toga, snimio ga je profesionalni fotograf, a zatim ga je foto agencija GoffPhotos objavila u SAD.

Internet istražitelji su uporedili profil Midltonove na Benetovoj fotografiji sa snimkom princeze na ceremoniji 2016. nagađajući da je ona montirana na novoj fotografiji zajedno sa svojim mužem.

Drugi su primetili nedoslednosti sa uzorkom cigala koji se vidi iznad automobila i kroz njegove prozore.

Međutim, izgleda da adresa u ulici Dečet Haj Strit koju je dao Benet takođe razotkriva sumnje da je bilo falsifikovanja.

Iako fugiranje između cigli izgleda nedosledno na fotografiji, bliži pregled zgrade pokazuje spoljni zid od cigle na nivou automobila, koji ima značajno drugačije fuge od onih a što je vidljivo na samoj zgradi iznad.

Sumnje u istinitost fotografije podstaklo je Kejtino priznanje u ponedeljak da je uređivala sada već ozloglašenu britansku fotografiju za Dan majki koja je podeljena tokom vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading