JOKIĆ IH PUSTIO DA SE PONADAJU, A ONDA IH SVE "POČISTIO"! Denver savladao VELIKOG konkurenta Minesotu!

Autor:

Sport

20.03.2024

04:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetan meč u Mineapolisu!

JOKIĆ IH PUSTIO DA SE PONADAJU, A ONDA IH SVE "POČISTIO"! Denver savladao VELIKOG konkurenta Minesotu!

Foto: Twitter/nuggets

Jokić protiv Minesote

Košarkaši Denver Nagetsa večeras od dva časa posle ponoći po našem vremenu započeli su meč protiv Timbervulvsa u Minesoti na kom su ujedno i upisali pobedu pošto su trijumfovali sa 115:112 posle prave predstave!

Nakon što je Kajri Irving pre nekoliko dana neverovatnim pogotkom u poslednjim sekundama duela prekinuo niz od pet pobeda tima iz Kolorada, Jokić i družina vratili su se na pobedničke staze protiv, ni manje ni više, nego glavnog konkurenta u vrhu Zapadne konferencije. Obe ekipe su do ovog meča bile na učinku od 47 pobeda i 21 poraza na deobi druge pozicije iza Oklahome koja je imala utakmicu i poraz manje.

Sada više nije tako i Denver je pobedom siguran na drugom mestu.

Nikola Jokić je "kumovao" njome, pošto je meč završio sa izvanrednih 35 poena, 16 skokova i dve asistencije. Srpski centar je nešto blaže ušao u meč, ali je krenuo da se pojavljuje onda kada je to bilo najpotrebnije i sa dve ogromne trojke u poslednjoj četvrtini donese pobedu timu iz Kolorada. Takođe je u samom finišu dao veoma važan koš za dva, a Porter Džunior se takođe pojavio sa 26 poena i nošen energijom njih dvojice, Denver je stigao do veoma velike pobede.

Na kraju nije moglo bez drame, pa se ušlo čak i u penal završnicu nakon neverovatnih trojki MekDenijelsa dva puta i Konlija, ali su gosti, uprkos blagoj nesigurnosti sa linije za slobodnih bacanja, ostali dovoljno staloženi da privedu utakmicu kraju.

Što se tiče poražene ekipe, Edvards je završio meč sa 30 poena, dok je pomenuti MekDenijels dodao 26.

Standings provided by Sofascore

BOUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading