NIKOLA JOKIĆ! POGLEDAJTE KAKVU TROJKU JE "SASUO" ZA POBEDU DENVERA: Prelepo! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2024

04:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je bio najistaknutiji akter meča.

NIKOLA JOKIĆ! POGLEDAJTE KAKVU TROJKU JE "SASUO" ZA POBEDU DENVERA: Prelepo! (VIDEO)

Foto: Twitter/nuggets

Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa večeras od dva časa posle ponoći po našem vremenu započeli su meč protiv Timbervulvsa u Minesoti i upisali pobedu savladavši domaći tim sa 115:112 posle prave predstave!

Nikola Jokić je "kumovao" njome, pošto je meč završio sa izvanrednih 35 poena, 16 skokova i dve asistencije. Srpski centar je nešto blaže ušao u meč, ali je krenuo da se pojavljuje onda kada je to bilo najpotrebnije i sa dve ogromne trojke u poslednjoj četvrtini donese pobedu timu iz Kolorada. 

Druga je bila ključna - na minut i po do kraja, iz nimalo lake pozicije, ispred protivničke publike, Jokić je pogodio van linije 6,75 za +8 kojih se kasnije ispostavilo kao nedostižno za domaćina. Nikola je još jednom pokazao koliko znači Nagetsima i kakav suvi kvalitet poseduje.

Podsetimo, nakon što je Kajri Irving pre nekoliko dana neverovatnim pogotkom u poslednjim sekundama duela prekinuo niz od pet pobeda tima iz Kolorada, Jokić i družina vratili su se na pobedničke staze protiv, ni manje ni više, nego glavnog konkurenta u vrhu Zapadne konferencije. Obe ekipe su do ovog meča bile na učinku od 47 pobeda i 21 poraza na deobi druge pozicije iza Oklahome koja je imala utakmicu i poraz manje. Sada više nije tako i Denver je pobedom siguran na drugom mestu.

Sledeću utakmicu Denver igra protiv Niksa kod kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading