GROBARI LIKUJU ZBOG JAGOVE POVREDE! BRUTALNE UVREDE na račun Brazilca! Pominje se KARMA! (FOTO)

Autor:

Sport

15.03.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvim stvarima nije mesto u sportu.

GROBARI LIKUJU ZBOG JAGOVE POVREDE! BRUTALNE UVREDE na račun Brazilca! Pominje se KARMA! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Makabija rezultatom 84:80 u 29. kolu Evrolige.

Ono što sve u klubu i navijače boli više od poraza je povreda Jaga dos Santosa, koji je nakon duela sa Bonzijem Kolsonom i udarca laktom u lice ostao da leži, nakon čega je otišao u svlačionicu i više se nije vraćao na parket.

Crne slutnje su se obistinile nakon pregleda u bolnici, Jagu je slomljena sinusna kost, dobio je lakši potres mozga, a u toku dana će biti poznato da li će biti potrebna hirurška intervencija.

Brazilac je bio najbolji pojedinac utakmice sa 20 poena i sedam asistencija, a generalno mu je forma u poslednje vreme u uzlaznoj putanji, tako da će njegova pauza predstavljati veliki problem za klub sa Malog Kalemegdana.

Pored povređenih Miloša Teodosića, Nikole Topića, Nemanje Nedovića, Zvezda je praktično ostala bez plejmejkera tako da je Janis Sferopulos na mukama.

AFERA GRB

Nakon što se Jagu dogodila povreda, desilo se nešto čemu nikako nema mesta, makar ne za razvijene mozgove koji odvajaju ljude od životinja. Naime, navijači Partizana su počeli da likuju, a sve iz razloga što je Jago na treningu pred Makabi udarao grb njihovog voljenog kluba.

 

 

Na internetu su se pojavili zaista ružni komentari, od toga da ga je stigla karma zbog udaranja grba, do najstrašnijih uvreda.

Republika

Foto: printscreen twitter

 
Republika

Foto: printscreen twitter

 
Republika

Foto: printscreen twitter

 
Republika

Foto: printscreen twitter

 
Republika

Foto: printscreen twitter

 
Republika

Foto: printscreen twitter

 

Jago je vrhunski košarkaš i odličan čovek koji je Srbiju doživeo kao svoju zemlju, što je više puta isticao. Potrebno je da se jasno povuče paralela između navijačkih provokacija i odvratnih pretnji i naslađivanja.

Niko nije zaslužio da ljudi likuju zbog njegove nesreće, i svaki normalan čovek ovakve stvari osuđuje.

Jagu želimo što brži oporavak i povratak na teren, a s obzirom na to koliko je srčan, nema sumnje da će pauza biti najkraća moguća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Zapazanje

15.03.2024 14:04

Klasicni imbecili.Jos jedan dokaz da su navijaci partizana nesto najljigavije,najogavnije i najsmrdljivije u Srbiji.Dno dna,to je dijagnoza na ovim prostorima.Koliki smrad trebas biti da likujes kad se neko povredi,makar bio i iz suprotnog tabora.Licno,jedino sto mrzim na svetu je jsd partizan i uvek navijam protiv njih u svakom sportu i uvek za njihovog protivnika ali nikad nisam zeleo da im se povredi bilo koji igrac.

Konstatacija

15.03.2024 20:57

Ne postoje retardiraniji navijaci od partizanovih,plus sto su ubedljivo najvece lozane.