FEDERER JE I DALJE OPTEREĆEN! Ne izbija mu Đoković iz GLAVE! Ne može da ODMARA ni u PENZIJI!

Autor:

Sport

15.03.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poslednje godine su bile veoma teške", rekao je Švajcarac.

FEDERER JE I DALJE OPTEREĆEN! Ne izbija mu Đoković iz GLAVE! Ne može da ODMARA ni u PENZIJI!

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer i Novak Đoković

Teniska legenda Rodžer Federer, ostaće upamćena verovatno po mnogim uspesima.

Tu je neprikosloveno vladanje ATP turom od 2004. godine, do pojave velike trokje koju sašinjavaju on, Rafael Nadal i Novak Đoković. Ipak, deluje da mu je karijeru obeležlo upravo rivalstvo sa ovom dvojicom tenisera. 

Mnogi period njihove zajedničke dominacije nazivaju "zlatnim dobom" tenisa, a da ni on sam ne zaboravlja svoja dva "prijatelja" sugeriše i nedavna izjava velikog Rodžera. 

- Pratim šta rade Đoković i Nadal. Znam kada Novak obori neki rekord ili kada se Rafa sprema za povratak. Naravno, ne organizujem svoj život tako da gledam šta oni rade, ali pratim tenis. Tužan sam što Nadal ne može da igra koliko želi. Znam da se povukao iz Indijan Velsa, ali nadam se da će se vratiti takmičenjima -  kazao je Federer, čime je i pored ograđivanja ukazao da ga preostala dvojica sportskih mađioničara na turu i dalje progone u snovima. 

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Nastavio je potom Rodžer o sopstvenom kraju karijere, i velikoj muci koju je iskusio na zalasku usled nemogućnosti tela da se odupre večnim zakonima vremena.

- Poslednje godine su bile veoma teške – podsetio je na tri operacije kolena.- Zato sada osećam veliko olakšanje. Osećao sam da je kraj karijere blizu, patio sam u tim trenucima jer sam znao da će biti teško. I u Londonu i sve što je prethodilo - dovršio je legendarni Švajcarac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading