OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Lane Gutović KUMOVAO na venčanju RIJALITI PARA, evo o kome je reč!

Autor:

Zabava

15.03.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac se okumio pred kamerama, a prenos svečane ceremonije gledala je cela Srbija.

OVO SIGURNO NISTE ZNALI! Lane Gutović KUMOVAO na venčanju RIJALITI PARA, evo o kome je reč!

Foto: instagram.com/tijana.dapcevic

Milan Lane Gutović

Malo ko zna da je pokojni glumac Milan Lane Gutović pred kamerama kumovao na venčanju jednog rijaliti para! Reč je o pokojnom glumcu Tihomiru Arsiću i njegovoj supruzi Jeleni, koji su odlučili da se zavetuju na večnu ljubav tokom boravka u vili "Parovi".

Naime, Gutović i Arsić su učestvovali u prvoj sezoni "Parova" 2010. godine, s tim što je Lane bio u ulozi gazde vile i takmičarima je zadavao zadatke, a pokojni Arsić se takmičio za nagradu od 500.000 evra. Tika i Jelena su ušli u rijaliti i pristali su da svoju dugogodišnju vezu kruništu brakom pred kamerama.

Nakon 18 godine veze, Tihomir Arsić je jedne večeri tokom boravka u "Parovima" ustao od stola, klekao nasred dnevne sobe i počeo da recituje omiljene stihove svoje drage da bi u trenutku kada je Jelena ustala i stala ispred njega, izvadio prsten i pitao je da se uda za njega.

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Tihomir Arsić

Želiš li da se udaš za mene na Dan zaljubljenih? - upitao je Arsić, na šta je njegova lepša polovina glasno uzviknula: "Da!" U tom trenutku su utrčala njihova deca i Tikine ćerke iz prvog braka, koje su čestitale roditeljima.

Sad vam neće smetati što Jelena i ja nismo u braku - smejao se Tika i dodao:

- Konačno ćemo biti muž i žena i na papiru!

Svadbu je organizovala produkcija televizije "Hepi" i to je bio prvi put da se neko venčao u rijalitiju. Pored opštinskog, organizovano je i crkveno venčanje.

- Moj kum će biti Lane Gutović, ako pristane - izjavio je Tika, a Gutović je odgovorio potvrdno.

Pokojni glumac Milan Lane Gutović ponovo je, tri godine nakon smrti, dospeo u žižu javnosti kada je njegova ćerka Milica Gutović istupila u javnost sa tvrdnjama da je na prevaru ostala bez očevog nasledstva.

Njena objava na društvenim mrežama uzburkala je javnost, a u njoj tvrdi da je medicinska sestra, neposredno pred očevu smrt, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom kako bi prisustvovali navodnom usmenom zaveštanju kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading