EVO KOLIKO JE LANE GUTOVIĆ ZARADIO OD "PAROVA": Ovo je spisak poznatih glumaca koji su učestvovali u RIJALITIJIMA!

Autor:

Zabava

15.03.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni glumac je često eksperimentisao tokom karijere i oprobao se i kao voditelj.

EVO KOLIKO JE LANE GUTOVIĆ ZARADIO OD "PAROVA": Ovo je spisak poznatih glumaca koji su učestvovali u RIJALITIJIMA!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Čuveni Milan Lane Gutović ostvario je zavidnu karijeru dugu pola veka i za to vreme odigrao je najrazličitije uloge u pozorištu, na filmu i televiziji. Lik Srećka Šojića doveo je do savršenstva igrajući ga u različitim formatima, od "Tesne kože" do "Bele lađe", te je po njemu ostao prepoznatljiv.

Gutović će često eksperimentisao tokom karijere i više puta se oprobao kao voditelj. Dok gledaoci pamte njegovo "Oralno doba" i "Ne može da škodi", Lane je bio autor i voditelj nekoliko kratkih humorističko-satiričnih emisija. Donekle je ostalo zaboravljeno da je u Gutovićevoj biografiji ostalo zapisano i učešće u jednom rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen

 

Reč je o rijalitiju "Parovi", čiji je bio deo 2010. godine, odnosno u prvoj sezoni. Lane je tada imao ulogu gazde vile i takmičarima je zadavao zadatke, a za svoj angažman u rijalitiju dobio je 50.000 evra! 

Pokojni glumac je svojevremeno progovorio na temu rijalitija i u kratkom intervjuu na pitanje: "Pod kojim uslovima bi ste učestvovali u Farmi?", odgovorio:

- Pod udobnim materijalnim uslovima - rekao je Lane, dok je na pitanje: "Na šta biste potrošili milion evra?" iskreno odgovorio: "Na sebe".

IRFAN MENSUR IZAŠAO "PREKO VEZE"

U prvoj sezoni "Parova" učesnici su se borili za nagradu od pola miliona evra, a među njima su bili izuzetno poznati glumci. Jedan od njih je i Lanetov prijatelj Irfan Mensur, koji je u vilu u Zemunu ušao sa svojom tadašnjom suprugom Srnom Lango. Mensur je godinama nakon ovog "izleta" u rijaliti progovorio o svom učešću i otkrio da se grdno pokajao.

Republika

Foto: ATA Images

Srna Lango i Irfan Mensur

- To je najveća prevara u kojoj sam učestvovao. Ja tu ni po čemu nisam pripadao. Zato smo Srna i ja izašli iz toga posle 21 dan. Kada smo ušli, posle 24 sata smo već počeli da pregovaramo sa produkcijom o izlasku, ali su finansijski penali toliki da to nismo mogli da podnesemo. Zarada je bila takva da se prosto onesvestiš kolika je, a penali da izađeš dvostruko ili trostruko veći. Srna i ja to nismo imali - ispričao je glumac u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Podnaslov tog rijalitija u koji smo ušli Srna i ja je glasio "Drugo lice Srbije". Mi smo dobili tzv. "book" kako će to da izgleda. To je trebalo da bude nešto što će pokazati da ljudi mogu zajedno da komuniciraju. Političarka sa svojim mužem koji je recimo inženjer, doktor sa svojom suprugom koja je recimo ekonomista, Irfan Mensur koji je recimo glumac i njegova supruga koja je glumica… Da komuniciramo, pričamo o svojim zanimanjima, hobijima, da se družimo. Opozit svim rijalitijima koji su se do tada pojavili - rekao je tada razočarani Mensur.

TIHOMIR ARSIĆ IMAO SEKS PRED KAMERAMA
Republika

Foto: telegraf / Đorđe Kadinović

Tihomir Arsić

U prvoj sezoni "Parova" su učestvovali i pokojni glumac Tihomir Arsić sa suprugom Jelenom, koji su privukli pažnju javnosti budući da su odlučili da se venčaju pred kamerama upravo u ovom rijalitiju, kao i seksom pred kamerama.

Dugo smo pričali o našem venčanju. Kada imaš decu sa nekim sa kim dugo živiš, nema potrebe za papirom. Nas dvoje godinama živimo kao da smo u braku i kada smo već pristali na igru koja se zove rijaliti-šou, prihvatili smo da se igramo do kraja. Pristali smo da se venčamo pred kamerama i taj srećan trenutak podelimo sa svima. Do sada to nismo uradili jer smo čekali da kupimo svoj stan, a, sa druge strane, razmišljali smo da nam to nije ni potrebno jer živimo u vanbračnoj zajednici koja je potpuno identična braku - rekla je tada Jelena Arsić.

U "Parovima" su se tada takmičili i Milica Majstorović i Nenad Jevremović, Peđa D Boj i Karolina Jovanović, Miloš Mićović i Doris Turčinović, Danijel Đurić i Kristina Spremo, Aleksandar Kocev i Sanela Cicović, Miloš Vuković i Zorica Dukić, Džimi Barka i Aleksandra Tiodorović i Slađa Delibašić i Igor Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading