DELIJE "POČASTILE" ATAMANA UVREDAMA: Ne zaboravljaju Marka Ivkovića! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orilo se sa tribina.

DELIJE "POČASTILE" ATAMANA UVREDAMA: Ne zaboravljaju Marka Ivkovića! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instagram

Navijači Crvene zvezde burno dočekali trenera Panatinaikosa

Početak večerašnjeg meča između Crvene zvezde i Panatinaikosa u "Štark Areni" bio je obeležen burnim dočekom turskom treneru Erginu Atamanu. Naime, po dolasku na teren, turski trener je bio izložen zvižducima i negodovanju dela publike, da bi se kasnije situacija dodatno zaoštrila.

Skandiranje i neumesni komentari

Nakon što su ga navijači Zvezde počastili zvižducima, usledilo je skandiranje i uvrede upućene turskom treneru. Sa tribina Arene moglo se čuti "F**k you Ataman (Je*i se Atamane)", dok su Delije istovremeno počele da uzvikuju ime Marka Ivkovića, koji je tragično izgubio život pred meč Zvezde i Galatasaraja. Ovakva reakcija publike postala je tradicionalna kada god Ataman dolazi u Beograd, uzrokovana time što trener nije propustio priliku da iznese neumesne komentare na račun situacije oko tragične smrti Marka Ivkovića 2014. što mu crveno-beli nikada neće oprostiti.


Emotivna reakcija navijača

Reakcija navijača Crvene zvezde na turskog trenera jasno pokazuje koliko je emotivno nabijen odnos između ove dve ekipe. Prisustvo turskog trenera na terenu izazvalo je žestoku reakciju navijača, što dodatno podgreva rivalitet između ova dva kluba. Ovaj incident dodatno je začinio već napetu atmosferu pred utakmicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading