DUGO STE ČEKALI NJIHOV POLJUBAC: "Igra sudbine" slavi prikazivanje 1000. epizode, Luka Raco prošetao DEVOJKU, pevačica izašla iz MEDIJSKE ILEGALE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.03.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Raco je smuvao koleginicu sa kojom glumi u seriji, a večeras su zajedno zablistali!

DUGO STE ČEKALI NJIHOV POLJUBAC: "Igra sudbine" slavi prikazivanje 1000. epizode, Luka Raco prošetao DEVOJKU, pevačica izašla iz MEDIJSKE ILEGALE! (GALERIJA)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Večeras je televizija Prva organizovala događaj povodom snimanja i prikazivanja 1000. epizode najgledanije domaće telenovele "Igra sudbine", koja prati uzbudljivu dramu porodica Kanački i Ožegović, kao i njihovih prijatelja i neprijatelja.

Ova sapunica se prikazuje od 20. januara 2020. godine, a prvobitno je bila temeljena na kolumbiskoj telenoveli "Novi bogati, novi siromašni", da bi se kasnije razvila u originalnu priču. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Luka Raco i Nina Mrđa

Među prvima se pojavio jedan od glavnih glumaca Luka Raco, koji je stigao sa svojom novom devojkom Ninom Mrđom, koja takođe glumi u ovoj seriji. Pre emitovanja 1000. epizode, gledaoci su dobili priliku da vide njihov poljubac na malim ekranima, kada su se njihovi likovi konačn.o smuvali.

Naime, Lenka (Nina) je već duže vreme zaljubljena u Aleksu (Luku) i više puta je pokušavala da mu se približi, međutim, bezuspešno. Lenka je uz Aleksu bila u najgorim trenucima, ali ju je on uvek gledao "drugim očima", a konačno kada je preboleo Milu i doneo odluku da nastavi svoj život, uplovio je u tajnu vezu sa Senkom...  Kako Senke nema već neko vreme, Aleksa se više posvetio odnosu sa Lenkom i tako je došlo do prvog poljupca.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Iva Štrljić

 

Glumica Iva Štrljić, koja se oporavlja od preloma obe ruke, zablistala je u roze čipkanoj haljini.

Posebnu pažnju privukla je i pevačica Milena Vučić, koja je harala estradom pre nekoliko godina, a onda nestala sa javne scene. Ona je došla u pratnji supruga Nikole Burovca i njihovog sina.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Milena Vučić i Nikola Burovac

Polako pristižu i drugi glumci i članovi stvaralačke ekipe ove serije, a ko je sve stigao, pogledajte u galeriji u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading